Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Támadás a Fehér Ház ellen

2013. július 24. - Tágrazártszemmel

tamadasafeherhazellen1A film elején kevés fantáziát láttam benne, viszont ahogy teltek a percek, úgy lett egyre érdekfeszítőbb. Remek film kerekedett belőle, mely izgalmas és látványos. Viszont a végkimenetel kiszámítható, de ez sem ront sokat azon, hogy végre összehoztak egy normális akciófilmet.
Története röviden: Mike Banning (Gerard Butler) az elnök testőre volt, de egy autóbaleset után melyben meghalt az elnök felesége áthelyezték. Másfél évvel később az észak-koreai miniszter és delegációja érkezik tárgyalásra a Fehér Házba. A megbeszélés ideje alatt légi támadás indul Washington és a Fehér Ház ellen. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke és az észak-koreai küldöttség lemenekül a ház alatt lévő atombunkerbe. Végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. A támadást látva Mike Banning rögtön beleveti magát a sűrűjébe és behatol a Fehér Házba. A terroristák célja az amerikai katonák kivonása a koreai területekről, valamint az összes amerikai atombomba megsemmisítése a kilövősilókban, melynek következményeképp szinte egész Amerika megsemmisül, a fennmaradó rész pedig lakhatatlanná válna.

Hozzáteszem, hogy a film tökéletesen visszaadja nekünk a 90’ évek hazafias szellemű filmhangulatot. Persze ez se tökéletes, mint ahogy semmi se az. A szereplők kicsit sekélyesek, és történetileg is vannak benne hibák. Kicsit fura látni milyen egyszerűen bejut egy gép egy szigorúan, sőt, talán a legszigorúbban őrzött légtérre, valamint viszonylag „egyszerű” bejutni a Fehér Házba. Ezek ellenére remek akciófilm, a látvány kárpótol minket eme hibákért és érdemes megnézni.

http://youtu.be/5AuYznjGSB4

 

gugli

süti beállítások módosítása