Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Filmpluszos Monster Attack in Budapest

2013. július 23. - Tágrazártszemmel

WT

- Brékó-brékó, itt Feketepuma, egy óriás-krokodil rombol az Oktogonon! Erősítést kérek! Vége! - Hallak Feketepuma, itt Aranyhörcsög! Várnotok kell egy kicsit, mert épp egy cápafejű polip vonul a Batthyány téren! Óriási a felfordulás! Vége!
- Ne bassz Sanyikám, a polip kismiska! Ismétlem, itt egy ÓRIÁS-KROKODIL trollkodik! Már a McDonald’s-ba is betört és a sajtburgert zabálja! A kurvaannyát’ pedig pont a héten lett akciós! Vége! - Lalkiám, ne bassz fel agyilag! És mi van a Burger Kinggel? Vége!
- Ott most épp egy mega-boa rajkodik! Te jó Isten! Most roppantotta el a 4-6-os kallerét!  Sanyi bazdmeg, nem maradt belőle SEMMI! Csak kéne az az erősítés! Vége! - Értem, Feketepuma, de most helyzet van! Az óriáspolip rácuppant a Vásárcsarnokra! Ha jól látom, épp a zöldséges standot aprózza! Röpülnek a datolyák és még valami… Jesszus, Terike néni, maga az?
- Az a Terike, aki mindig azt az otthonkát hordja, amin Jézus arcképe robban ki egy tűzgolyóból? Vége! - Már nem…Vége!
- Bazdmeg Sanyi! Hát mi lesz itt?! A mega-krokodil épp a Liszt szoborra vizel! Valami savas cucc jöhet belőle, mert a bronznak annyi! Vége! - Várjál Lali, most nem tudok ezzel foglalkozni, mert egy giga-piranha ugrott ki a Dunából! Szerintem a sok szartól, ami benne van, na tuti attól mutálódott egy kóbor sneci! Vége!
- Úristen! Mától csak vörös húst eszem! Mi a helyzetkép vele? Vége! - Hát egyelőre csak ugrálgat ki a vízből. Te Lali, szerintem ez azt hiszi magáról, hogy egy kibaszott delfin! Ott mi a pálya, Vége!
- A krokodil valószínűleg inkontinenciában szenved, mert nem akarja abbahagyni a vizelést!  Jézus szíve, a fagyizónak is annyi! Ismétlem, ANNYI! Vége! - Ne már Lalikám, az édes tölcsérből sem maradt semmi? Vége!
- Ááá…talán egy kis csoki reszelék, de innen nem látom. Vége! - Azt a kurva! Most látom a piranha fogsorát! Ezzel egy gumihevederes traktort is simán átharapna! Itt mocskos nagy hepaj van! De várjunk csak..  ha jól látom a Parlament felé halad! Emberek, semmi ok a pánikra! Ismétlem, semmi ok a pánikra! Vége!
- Sanyikám, jó Nektek! Itt továbbra is teljes a káosz! A boa szedi áldozatait!  Épp az imént nyelt le 3 embert, egyben! Mondjuk abból az egyik az a kis görény Kálmán, tudod, aki a drogériában dolgozik. Vége! - Aki múltkor át akart verni a lábhintőporral? Vége!
- Aha. Vége! - Hát, most mit mondjak Lalikám, egyszer mindenkit utolér a végzet… Vége!
- Mi van a polippal? Vége! - Lali, tudod, hogy nem eszem tengeri szarokat! Allergiás vagyok rá. A múltkor még a tököm is felpuffadt tőle! Vége!
- Bazdmeg Sanyi, a MEGA polip, a mega polip! Vége! - Ja, úgy tűnik, most kicsit lenyugodott. Nem mozdul. Vagy várj csak… Azt a telibehúzott rakottas mókus faszt! Ez a tapadókorongjával szívja ki a buszvezető agyát!!  Kiszívta, ÉRTED?! Vége!
- Mármint, hogy érted, hogy kiszívta? Vége! - Hát úgy, ahogy mondom! Emlékszel a Julira? Vége!
- Akinek nem volt elől foga? Vége! - Aham. Vége!
- Bazzzzzzzzzzzzzzzeg Sanyi, az csúnya lehet akkor!! Vége! - Nekem mondod?! Vége!
- Ahogy látom, a kroki a szolárium felé tart, mert sok barna cickót látok szaladni! Vége! - Próbáljátok meg ott tartani! Vége!
- És mégis, hogy a pattintott faszba gondoltad Sanyikám? Adjak neki 60 perce zsetont? Vége! - Küldjétek be az aromaterápiás kabinba, hátha nem bírja a szert, múltkor én is kiütést kaptam tőle. Vége!
- Szerinted beférne? Vége! - Majd egybenyitjátok az állóval. Vége!
- Mi van a mutáns snecivel? Vége! - Még nem jött vissza a Parlamentből. Vége!
- ÚRISTEN Sanyi! Egy retikülös nőt nyalogat a boa! Ahogy nézem, valamit spriccel rá! Vége! - Mit, Lalikám, mit?? Vége!
- Olyan állagú, mint a takony és habzik, mint a kurvaisten! Vége! - Habparti az Oktogonon? Vége!
- Hasonló, csak hiányzik hozzá a meleg felvonulás. Vége! - Jelentem, a polip a Duna parton grasszál és a csápjaival hadonászik! Vége!
- Nem lehet valahogy levágni őket? Vége! - És mi van, ha újranő? Vége!
- Igaz..hagyd a picsába Sanyi..Vége! - Épp zsonglőrködik egy nyugger turistacsoporttal! Atyaég! Kínsikolyok szállnak és matyóhímzések röpködnek! Durvul a helyzet! Vége!
- Itt sem jobb! A krokodil kijött a szoliból, és úgy látom, hogy a mesterséges napfénytől kinőtt még egy farka! Vége! - Mármint melyik? Vége!
- Kurva vicces vagy! Vége! - Te, Lali, szerintem itt lófaszt sem tudunk már csinálni. Nem iszunk meg egy felest valahol? Vége!
-  Mondjuk a Bögyösnél? Vége! - Ott találkozunk! Vége!
- Feketepuma kilép. Vége! - Aranyhörcsög kilép. Vége!

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása