Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

TeenBag - Mi határozza meg öltözködésünk, stílusunk?

2013. július 17. - Tágrazártszemmel

Erik Kormos PitchSziasztok, Erik vagyok!
Tapasztalatom van a modell szakmában és a blog világában. Sportként a foci a meghatározó az életemben. A divat és a trend vesz körül majdnem minden pillanatban. Ezért szeretném megosztani veletek gondolataimat a TeenBag-en keresztül.
Fiatalosan fiataloknak.
Divat, zene, bulik és szerelem!Tartsatok velem minden héten!

 

[caption id="attachment_5360" align="alignright" width="239"]A 80'as évek öltözete A visszatérő 80'as évek férfi viselete[/caption]

Legfőbb ellenségünk az önbizalomhiány, mellyel az emberek nagy része küzd. Ez napjainkban mindkét nemre jellemző. Ezt önmagunkban kell helyre tenni és leküzdeni félelmeinket, kicsit legyünk merészebbek, adjuk meg magunknak azt a lehetőséget, hogy önbizalomteli önmagunk lehessünk. Merjük felvállalni saját egyéniségünket és stílusunkat.
A második probléma általában az egyedüllét érzete, mely sokszor csoportos divatirányzat felé koordinálja az embereket. Lelki világunk sokszor felismerhető öltözködési szokásainkról, itt a csoportos viseletre tenném a hangsúlyt például: Emo, Rapper, Rocker stb.

[caption id="attachment_5359" align="alignleft" width="210"]Maradantó divat irányzat. Pár - Maradandó divatirányzat[/caption]

Ezek a hovatartozás lelki szükségleteinek csoportosításai. Itt az adott személyek nem a pillanatnyi divatot követik, hanem sajátos öltözködési stílusuknak szentelik életüket. Ez nem elítélendő, ez is egyfajta életstílus.
Legyünk egyediek, ez a kisugárzásunkat is pozitív irányban növeli. Követve a mai divatot, mely a 80-as évek viseletét idézi fel, el is tudjuk érni ezt a célt, csak kreatívabban kell gondolkodnunk egy kicsit. Viseljünk minden ruhadarabot kellő önbizalommal, ami tetszik, mások véleménye csak építőjelleggel hasson ránk.

süti beállítások módosítása