Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Hazugságok hálója

2013. június 21. - Tágrazártszemmel

url

Roger (Leonardo DiCaprio) mindenhonnan kijut: akkor is megússza a bevetést, ha mindenki más odavész. Ő a CIA legjobb body_of_lies09ügynöke, aki azonban már rég elvesztette önmagát; sosem több saját, még le nem leplezett álnevénél és –személyiségénél. Ed Hoffman (Russell Crowe) szintén a cég veteránja, de egészen másképp dolgozik, mint fiatal kollégája. Szép kertvárosi házában ülve, a laptopja segítségével harcol. A terepen mozgó emberének minden mozdulatát ő irányítja, még azt is ő mondja meg, honnan jön a következő lövés.

body-of-lies-20081009081440024Egy új terroristavezér nyomában járva Roger bizonytalan szövetségre lép a jordán titkosszolgálattal, és megpróbál beépülni a rejtett pénzátutalások és önkéntes mártírok világába. Irakon, Jordánián, Dubain és Washingtonon át üldözi az emberét, de minél közelebb kerül hozzá, annál több hazugságba ütközik a terepen és otthon egyaránt. Az átverések dzsungelében már a szövetségesek sem érnek többet, mint legutóbbi megszegett ígéretük, és a bizalomnál nincs veszélyesebb taktika, felér egy öngyilkossággal.

A film forgatásának előzményeit 2006-ban kezdték meg, mikor a Warner Bros felkérte William Monahan forgatókönyvírót az akkor még Penetrationcímen futó David Ignatius-regény adaptálására. Ridley Scott rendezése alatt 2007-ben mind a könyv, mind a filmterv új címet kapott Body of Lies, Leonardo DiCaprio pedig leszerződött a főszerepre. A forgatás több helyszínen és stúdióban négy hónapon át tartott.

http://youtu.be/A2MAT9fIhcw

gugli

süti beállítások módosítása