Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A mai Férfiak? Vagy nevezzük Őket inkább Nőknek?!

2013. június 20. - Tágrazártszemmel

Fiatal fiúk kifestett körmökkel, festett hajjal, hajvasalóval a kezükben, lassan a nőiességbe torkolló ruhákban pompáznak manapság, mely számomra kissé meglepőnek számít, ugyanis nem fér a fejembe, hogy ezeknek a fiataloknak, hogy engedhetik meg a szüleik azt, hogy egyáltalán a lépcsőházban tiszteletüket tegye gyermekünk ilyen kinézettel, hacsak nem transzfesztitaként keresi kenyerét a csemete.

images (2)

Viccesnek találom, amikor annyit készülődnek egy-egy bulira, mintha kurvák lennének az éjszakában, és a legutolsó simításokat is a legnagyobb figyelemmel, precizitással végzik el magukon. Kipattannak az ágyból, kiválasztják a ruhákat már napközben, fodrász meg anyám kínja, és persze buli előtt egy picike gyúrás is belefér nekik, hogy bedurranjanak a nem létező izmaik.

Régen ez nem volt elfogadott és megbotránkoztak rajta az emberek, viszont manapság már szinte teljesen természetes jelenségnek számítanak a hétköznapokon. Már senki nem kapja fel a fejét azon, ha egy srácnak a frizkója úgy van belőve, mintha most szalasztották volna egy Wella által szervezett hajszobrász versenyről. Úgy gondolom, hogy toleráns vagyok és tartom a lépést a mai trendekkel, de azt veszem észre, hogy elveszett a mai férfiakból az igazi férfiasság. Papagáj színeiben tündöklő hajszerkezetek a fejük tetején, kisminkelt arcok, melyekről gyakran képtelenség eldönteni, hogy melyik nemet is képviseli valójában. Most komolyan!!! Az Anyukák miért nem avatkoznak közbe, amikor azt látják reggel a fürdőszobában, hogy édes kisfiúk éppen a szempillaspirállal harcol a tükör előtt és kreál magából nő félét,úgy hogy nem a saját neméhez vonzódik???

Nem jut el az agyamig, hogy miért kell minden divatőrületet követni, hiszen ők ettől nem lesznek se többek, se kevesebbek, maximum egy hasonló nézeteket valló társasághoz csatlakoznak. Elvesztik a valós énjüket és becsapják önmagukat, hiszen ezek az emberek sokszor azért viselnek „álarcot”, mert otthon nem kapják meg a kellő figyelmet a szülőktől és figyelemfelkeltésre használják ezeket a különleges öltözködési stílusokat.

Egy érett nő olyan férfi mellet képzeli el a jövőjét és tervez hosszútávra, aki mellett biztonságban érzi magát és a NAGYBETŰS NŐNEK, nem pedig egy olyan „férfi” mellett, akivel reggel kő,papír,ollóznia kell a hajvasalóért vagy ki kell tekernie a kezéből az alapozót. NEM! Nekünk FÉRFIAS FÉRFIAK kellenek, akik  nincsenek olyan simára borotválva, hogyha éppen rá akarok ugrani viccből, (mert mondjuk hason csúszósat játszom) akkor a csupasz testén landolva egy lezser mozdulattal mondjuk a földön landolok, mert nem fogott fel a szőr rengeteg!

A környezetemben szerencsére még maradtak igazi férfiak, akik normális viseletű ruhákat hordanak, odafigyelnek a nőkre, hatással vannak rájuk, nem pedig nőként viselkednek. Lehet rájuk számítani azokban az élethelyzetekben, melyekben a férfiak segítségére van szüksége egy nőnek, és nem futamodnak meg olyan szituációk elől, melyektől egy mai 20-22 éves hátra arccal rohanna ki a világból. Határozottak a nőkkel szemben és tekintélyt parancsolnak, mely valljunk be őszintén… imponáló számunkra. Én személy szerint nem bírom az olyan krapekokat, akik töttyögnek, nem tudnak megoldani problémákat és a nőktől várják a csodákat. Azért, mert mi feltaláljuk magunkat bizonyos helyzetekben és megoldunk gondokat, azért még segíthettek, ha megkérünk Titeket.412462_6b0ad6a599_s

Egyszer én is megkaptam az egyik volt barátomtól. Szükségem lett volna arra, hogy egy kicsit nőnek érezhessem magam mellette, hogy most ne nekem kelljen kisakkoznom a megoldást, de azt a választ kaptam, hogy:

-         Hagyjál már, eddig is minden szart megoldottál, most is megfogod.

Természetesen nagyon jól esett ez a mondat, még egy könnycseppet is elmorzsoltam. :)  Megoldottam az aktuális gondomat, de azért jól esett volna, ha nem ezt vágja a fejemhez.

 Tehát Fiaim!

Annyit szeretnénk kérni, hogy kapjátok össze magatokat és mutassátok meg a Csajoknak, hogy tudtok Ti Férfias Férfiak is lenni.

Menjetek le egy 3 ajtós szekrényektől hemzsegő terembe edzeni, és inkább a súlyokat emelgessétek, mint otthon a szemöldökcsipeszt. Azért ne értsetek félre. Szeretjük, ha ápoltak vagytok, ha adtok magatokra és nem egy hat napos teleszart búvárruhához hasonló szaggal dobtok egy oldalast mellénk az ágyba, de legyenek határok.

Jaaaaaaaaa…. és lenne még egy nagy kérésünk. Könyörgünk Dr. Szöszy nevében, hogy NE hordjatok már pink színű cuccokat!!! Azokat hagyjátok meg Nekünk, NŐKNEK, hogy továbbra is a rózsaszín álomvilágunkban élhessünk. :)

 

[caption id="attachment_4667" align="alignnone" width="600"]9d82e30b-a637-41b1-914e-510576063166 Johnny Depp-et sminkben is csípjük azért ;)[/caption]

süti beállítások módosítása