Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. március 18. - Tágrazártszemmel

micmusic

The (hated) Tomorrow - Anyáddal
Nem kell megijedni, nem egy hardcore alapra ültetett szitokáradat következik, hanem egy electro-pop-rockból táplálkozó könnyed muzsika, akciófilmmel kísérve. Aki ismeri a zenekart, annak nem újdonság, hogy a srácok eléggé adnak a minőségre. A lemez sem lett rossz, de amit ezzel a klippel műveltek, az valami szenzációs. 25 napos forgatás, 30 helyszín, 50 szereplő (többek között Fluor vagy Senior Hal), kitartás, munka, ötletelés, kreativitás, nem kis költségvetés és a végeredmény: Magyarország idei legjobb klipje. Kétlem, hogy ezt bárki is vitatná, miután megnézte a videót. Aztán persze nem szeretnék prófétát játszani, hiszen ha minden kisfilm ilyen lenne, akkor lennénk, mi rajongók, igazán elégedettek, de igazság szerint ez az ország erre még nem áll készen. Szerencse, hogy kivételek mindig akadnak...

https://www.youtube.com/watch?v=4sjVGgeLDgU

 

Tonight Alive - Breakdown
Aki esetleg valamilyen (érthető) okból szereti a régi Paramore-t, annak jó hír, hogy a Tonight Alive nem változik. Még mindig ugynazt a zseniális muzsikát kapjuk. Nem mellékes egyébként, hogy a Benji Madden is vendégszerepel a dalban/videóban, ugyanis marketing szempontból is és zenei szempontból is tökéletes választásnak bizonyul. Persze azért meg kell jegyezni, hogy Hayley Williams bálvány megközelíthetetlen, de azért Jennanak sem kell szégyenkeznie. (kizárólag hangról beszélünk, a többi már ízlés dolga...) Szóval a lényeg, hogy party-popra fel, várjuk a második lemezt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=gAT1ZLE0JQ8

 

The Used - Hands and Faces
Mivel a kritikánál szembe mentem mindenkivel és azt merészeltem mondani, hogy nekem tetszik az új The Used album, ezért én ezt a videót is bírtam. Ide dobjátok a köveket! Bár el kell ismerni, hogy nem a legjobb nótát választották Bert-ék a megfilmesítésre, sőt, komolyságot sem nagyon találunk a képsorokban, de nincs ezzel gond. A magam részéről egyszer nézhetős klipnek titulálom, viszont még mindig buzdítok arra mindenkit (kivéve az old school fanokat), hogy hallgassa meg a Vulnerable dalcsokrát, mert jó. Most, hogy visszatér a Fall Out Boy, lehet, hogy megváltozik a véleményem, de addig ezt tartom.

https://www.youtube.com/watch?v=8tQBDWwnOuE
Jam

 

süti beállítások módosítása