Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kérdezz-felelek Ednával

2013. február 25. - Tágrazártszemmel

Csá Edna!
Azt akarom kérdezni hogy sokat szoktam önkielégiteni és már nagyon szokott fályni szerinted mért van és szerinted lehet ebajom belőlle ha sokkat csinálom köszi

Janika, 17 éves tanuló

EdnaCsá Janikám életem,
Először egy kurva nagy helyesírás szótár és csak utána a rejszolás! Vagy legalább miközben vered, olvasgasd egy kicsit, jóvan aranyom?
Ami pedig a kérdésedet illet, hát, ha a füledet húzogatják napi 24-ben, tán azt is megérzed, nem? Nem kell gyilkolni azt a szerencsétlen kígyót feszt, még a végén lerepül a fitymád, oszt csak nézheted, ahogy suhan le a hetedikről!
Bajod pedig nem lehet belőle, na mármint akut problémád nem, csak arra vigyázz, ne szokj hozzá túlzottan, még a végén már észre sem veszed, ha a kis stoppolófádhoz nyúlsz, és a 4-6-oson  a kallereknél is jobban utálják, ha valaki mellettük hokizik!  ( A retikülös öreglányokkal különösen vigyázz..)

Csókimóki,
Edna

Tisztelt Edna!
Nagy kérdéssel fordulok Önhöz. A feleségemmel már több, mint 20 éve házasok vagyunk, eddig nem volt semmi baj a szexuális életünkkel (havi 2-3 azért mindig megvolt, ha nem voltam fáradt, bár ő heti szinten szerette volna), de egy ideje arra lettem figyelmes, hogy a feleségem színleli az orgazmust.  Mi tévő legyek?

Oláf, 45 éves, targoncás

EdnaDrága Oláf, a targoncás,
20 éve vagytok házasok, de csak most vetted észre, hogy a feleségednek nincs orgazmusa? És ezek után azt mondod, hogy eleddig nem volt probléma a szekszel? Hát hol élsz te Oláfom, he?
És még van pofád tetézni, hogy havi 2-3? Hát fiam, itt az idő, hogy összeszed magad, máskülönben ne csodálkozz, ha a feleséged egyszer csak lelép  egy keményfarkú Bobcat vezetővel!
Ébredj fel picsafüst álomból, és tedd rendbe a szexuális életed!
Azért szexelünk, mert a szex egyrészt kurva jó dolog, másrészt pedig azért, mert kívánjuk és szeretjük a partnerünket! Micsoda innovációt mondtam, most, mi?
Ez a természet rendje, ez így van jól! De ha te szívem, csak havi 2x-3x vágod rugóra az asszonyt, ha ippeg őfelsége nem fáradt és tán kedve is merészel lenni, akkor azt mondom, hogy valami rohadt nagy gubanc van apukám!
1. probléma felmérése (Olafnkának mi a gondja a töcsköléssel)
2. alternatíva kidolgozása
3. probléma megoldása
4. maradsz egyedül, kár beléd az a havi 2-3

Csókimóki,
Edna

Kedves Edna!
Múltkor nézetem a netem pornót, és hát nagyon felizgultam, ezért kölnis üvegemet használtam..mármint érted..attól félek, hogy mivel túlságosan mélyre toltam, ezért teherbe esthetek. Nem merem mástól megkérdezni, légy szíves válaszolj!

Köszi, Detti, 20 éves

EdnaJézusszíve forduljon keresztbe..Te nem a múltkori vasalós Kittykének vagy a barinője? Mert ez esetben azt ajánlom, találjatok végre egy értelmes harmadikat!
Amúgy meg jól csináltad lányom, ha azt akarod, hogy még egyáltalán bárki is szóba álljon veled, ne is kérdezd!
Most nem megyek bele, hogy a párfümériák kikeverésénél milyen titkos spermium adalékokat raknak bele, mert kurvaélet, hogy itt esel össze nekem!
No, édeslányom… most mondanám, hogy a nemzés, kevésbé finom változata végett nézzél travel channelt 11 után, de az ösztöneim azt súgják, ezzel csak rontanék a már amúgy is siralmas helyzeten.
Csak abban reménykedem, hogy nem egy DKNY üveggel birkóztál, máskülönben rombusz-alakúvá transzformáltad a méhszájad!
Drágaságom, neked is csak azt tudom javasolni, amit Kittykének, hogy beszélj anyáddal!  Tőle ne tarts, a gyermeke vagy, és még ha hülye is, akkor is szeretni fog!

Csókimóki,
Edna

 

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása