Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

DVD ajánló - Angyalok és démonok

2013. február 22. - Tágrazártszemmel

angels-demons-poster

Robert Langdont (Tom Hanks), a Harvard világhírű szimbólumkutatóját egy svájci tudományos intézetbe, a CERN-be hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen. Ez a titkos szervezet ellopta a tudós által kikísérletezett „antianyagot”, amely hatalmas robbanásra képes és mindent elpusztítana maga körül, ha felrobbanna.

Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától és a négy elrabolt kardinálist is ki akarja szabadítani, így a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával (Ayelet Zurer) szövetségben Rómába megy. Itt ismeri meg az elhunyt pápa nevelt fiát, a Camerlengot (Ewan McGregor).

Langdon szaktudása segíti a kutatást a lehetséges 4 helyszín után, ahol a négy kardinálist kivégezhetik. A legnagyobb hibája, hogy rengeteg ötlete támad az obeliszkekről, a szobrokról, a templomokról, amik számításba jöhetnek, és az „első gondolat a jó gondolat” elvet követve ez az első kardinális életébe kerül. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

A film izgalmas, fordulatos és rendkívül látványos. Lenyűgöző helyszíneken keresztül vezet minket végig, olyan helyeket láthatunk, melyeket egyébként nem lehetne látni a Vatikánon belül. Érdemes megnézni a hétvégén mindazoknak, akik még nem látták, és persze azoknak is, akik már megnézték és tetszett nekik!

gugli

http://youtu.be/HIoRf8lRDJU

süti beállítások módosítása