Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. február 14. - Tágrazártszemmel

micmusic

Muse - Supremacy

Bár már szöveges videót kaptunk erről a dalról, azért az igazi videoklipet mégsem lehet a szőnyeg alá söpörni. Főleg azért, mert jó. Ezt mondjuk a dalról már nehéz elmondani, mert bár Matt egy félisten, túlzásokba tud esni. Ez történt most is. A Madness finom adagolt, epikus kiteljesedés felé tartó ívét itt egyszerű nyávogásra cserélte. Kár, mert a videó egyébként jó lenne: a lassítások, a maskarázott statiszták valamint a zenekari látkép mind-mind művészien lettek kivitelezve. Csak hallgatni eléggé nehéz mellé ezt a macskanyúzást. Bár az üzenet sohasem jut majd Matt fülébe, én azért feltenném a költői kérdést: miért?
https://www.youtube.com/watch?v=avM_UsVo0IA

 

Billy Talent - Stand up and Run

 

A tavalyi lemezről, amely sok embertől kapta meg a megtisztelő év lemeze címet, érkezett egy újabb videó, amely a nyugodtabb, lelkizősebb oldalát mutatja meg a zenekarnak. Bár a Rusted from the Rain szintjét nálam sosem fogják elérni semmiféle lassú nótával, meg kell jegyezni, hogy Ben hangja óriási. Ehhez még jön a nagyszerűen kitalált és kivitelezett, többfajta szólammal paprikázott vokál, és kész is egy nagyszerű nóta. Nem kell alá nagyot domborítani, nem kell hangszervirtuóznak lenni, az a két hang pont elegendő. A Linkin Park is naggyá vált egy énekhangtól, megy ez a BT-nek is. Mindezzel együtt sosem vitatnám Ian érdemeit zeneszerzésben, mert zseni az ember. Pontosan tudja, hogy miből, mikor, mennyi kell. Ettől művész valaki. Szóval szórakozásra fel!

 

https://www.youtube.com/watch?v=jsmbGsj2WNs

Fall Out Boy - My Songs Know What You Did in the Dark (Light 'Em Up)

 

A FOB 3 év hallgatás után végre életjelet adott magáról. Sőt, mit életjelet? Új nóta, új klip, új album, új turné. Végre megvan, hogy miért maradt el a világvége... Na jó, nem esek át a ló túloldalára, de a magam részéről már nagyon vártam, hogy végre megtörjön a csend. Ez pedig a fent megnevezett klippel már meg is történt. A dalt lehet bírálni, de szerintem felesleges, majd ítélkezünk május 7-e után, amikor is megjelenik a Save Rock n Roll-ra keresztelt nagylemez. Azt el kell ismerni, hogy Patrick hangja még mindig párját ritkítja, a stílus meg már a 2008-as albumon is eléggé szintipop volt, aztán mégis mindenki szerette. Szóval a fanyalgók várjanak még, mielőtt pálcát törnének a nagy visszatérők fölött! A többieknek pedig: enjoy!

 

https://www.youtube.com/watch?v=LkIWmsP3c_s

Jam

süti beállítások módosítása