Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Dredd

2013. január 19. - Tágrazártszemmel

dreddbig-1024x768

Elkészült 1995-ben egy képregény adaptáció, a Dredd bíró, melyben a főszerepet Sylvester Stallone játszotta. Az a film enyhén szólva megbukott. A kritikusok is, és a nézők is lehúzták a filmet. Se a sztori, se a színészi játék nem volt megfelelő. Ennek ellenére Alex Garland  úgy gondolta, ad Dredd karakterének még egy esélyt, és beleálmodott a forgatókönyvbe annyi fantáziát, ami már elég ahhoz, hogy mindenki által jónak mondható legyen a film.

Történet:
Az alvilági sötét és kilátástalan jövőben tombol a bűnözés, és felütötte a fejét egy új és veszélyes drog is, amitől az emberek mindent százszor lassabbnak érzékelnek. Ezt a világot egyetlen nő tartja a kezében, Ma-Ma (Lena Headey).
A rendet egy, a rendőrség által kiképzett új egység próbálja fenntartani, akik egyszerre rendőrök, bírók és ítéletvégrehajtók. Ehhez az egységhez tartozik Dredd (Karl Urban) és az újonc Anderson (Olivia Thirlby). Ők ketten próbálnak bejutni a kétszáz emeletes épületbe, ahol Ma-Ma tartózkodik és irányítja az alvilágot valamint itt állítják elő az új drogot.
A könyörtelen Dredd mindent megtesz, annak érdekében, hogy feljusson az épület tetejére, és kiiktassa Ma-Ma-t.
Minden bizonnyal egy látványos és izgalmas, golyózáporozó film melyet érdemes megnézni.

Vélemények:
Péter (23)
„Véleményem szerint nagyon látványosra sikerült a film, és remekül eltalálták ezt a karaktert. Sokkal ütősebb, mint a régi Dredd”

Viktória (18)
„Nem nagyon szeretem az ilyen túl lövöldözős filmeket, de ez izgalmas volt annak ellenére, hogy végig lőttek benne”

Gábor (33)
„Sylvester Stallone volt a régi Dredd, de annak a filmnek nem volt túl sok értelme. Nem volt túl látványos, se izgalmas, a sztori meg gyenge volt. Itt ebben a filmben mindent helyre raktak. Király volt az egész!”

gugli

http://youtu.be/IYpLSt01VcY

süti beállítások módosítása