Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kérdezz-felelek Ednával

2013. január 07. - Tágrazártszemmel

Kedves Edna!
Az újévi fogadalmam, hogy idén fixen becsajozom! Tudnál mondani pár tippet, ami segítene? Köszi!

Jürgen, 42 éves, buszvezető

Drága Jürgen!
Kedveském, először is kereszteld át magad, mert ilyen elbaszott névvel tuti, hogy nem fogsz becsajozni, hacsak nem találsz olyan nőt, aki az ü-betűdre spontán onanizál. Már csak a név ízlelgetése közben sem tudom elkapatni a gondolataimat, ahogy ott állsz az alpok közepin, kekizöld hózentrógeres gatyában, ami bevág a heréid közé, s mindeközben sramlit játszatsz a térdzokniddal.
Ha ez megvan, akkor túleshetünk azon, hogy 42 éves létedre egy rovattól várod a segítséget, hogy valaki végre megfogja a pöcsöd!
De ha már írtál fiam, javallanám, hogy használd ki munkakörödből adódó lehetőségeket; hisz gondolj csak bele, hány asszonypajtás járkál ki-be naponta a territóriumod benzingőzös atmoszférájába! Csak meg kell ragadnod a lehetőséget!
Felszálláskor például csukd rá az ajtót ecce-kécce, hadd érezze az a szerencsétlen pára, mennyire nyomod a gombot!
Level up: Ha minimum háromszor, de inkább négyszer szállítottad már múzsádat a reggeli masszív romantikus ködjének közepette a Szusza Ferkó stadionig és vissza, kapd a szádba a hangosbeszélő mikrofonját és danold el neki a „Nincsen pénzem, de majd lesz” mulatós slágert; ha szerencséd van lesz ott valaki, aki basszuskürtön játszik és beszáll segítségképpen elkapni a Boldogság kék madarát!
Ha valamilyen csoda folytán elmosolyodik, netán pofán sem vág a műsor végett, javallom, hogy ajándékozd meg egy vonaljeggyel, és írd reá: mert „Önnek jár.” Ha szerencséd van, tán idén elindítják „A békávés feleséget keres” című, esszenciális műsort. Ha így lesz, ne habozz, jelentkezz Te lator, hisz ez is egy lehetséges táptalaj sorvadó lelkednek, amiben rácáfolhatsz ama tényre, hogy a jelentkező nők többsége mentálisan halmozottan rokkant!
Oszt, ha mégsem jön össze, ránts rá egy kurva nagyot Újpest-Városkapunál!

Csókmóki
Edna

Kedves Edna!
Kicsi a mellem, mit tegyek?

Szuzi, 22 éves, tanuló

Drága Gyermekem, Szuzi!
Először is föl kellene dolgozni a tényt, miszerint kibaszott Veled az élet, mert most így, első svungra aszondom, hogy én is szívesebben aggy’usztálnék egy 200 köbcentis csöcsöt (pláne párban), de az élet ezt osztotta; igyál hát egy páleszt és fogadd el!
Node..Aranyom, nézd a jó oldalát. Legalább Te tuti nem fogsz magadról önnön képet lőni a Guldenburgok örökségéből fennmaradt gárdrób tükrében!
Nem értem én, ezeknek a mai jányoknak a segglyukuk is kilóg a gatyából, a mejjük bimbaja meg szinte keréktárcsaként mászik bele az ember képébe. Hol marad a másik személy misztikuma, mit a majdani vágy burkából csomagolnak ki, kérdem én?
Na mindegy Kedveském, a lényeg az, hogy akinek nem tetszik kinyalhatja, ha meg emiatt többet rágódsz rajta, mint azon, hogy Kiszel vajon hány éves is lehet voltaképp, na az a Te bajod!

Csókimóki
Edna

Kedves Edna!
Tök ciki, de tegnap, megpróbáltam beledugni az izémet egy coca-colás üvegbe, és azóta nem tudom kiszedni belőle. Mit tegyek? Kezdek pánikba esni!

Aurélián, 19 éves, érettségizett

Kedves Aurélián!
Biztosan érettségizett vagy Te?
Hát fiam, hogy (szinte)stílszerűen kezdjek, Neked is elég töketlen neved van! Hiába, ez egy ilyen nap! Először is Kedves Auri, ha egy kólásüvegbe dugod a pöcsöd, valószínűleg Te magad is egy pöcs vagy.
De, ha már megtörtént, csak reménykedem, hogy volt is a palackba még némi „kraft”, és a szénsav kellőképpen megbizsergette a pöcörőd hegyit!
Sosem értettem a férfiak ezen paradox tényállását, miszerint szavakkal ékesítik termetes méretüket feszt, ennek ellenére mégis be akarják préselni a farkukat egy akkora likba, amibe bele sem lehet csulázni egy tisztességeset, célzottan, még egészen közelről sem.
Node. Innentől 2 alternatíva lehetséges a dolog kimenetelét illetően, már ha nem szoktál hozzá a dunsztolt életmódhoz.
Egy: Szimbiózisban élsz az üveggel, esetleg valami öko-technológia segítségével létrehozol egy új organizmust (tudod Szívem, mikor az iskolában egy tejfelesdobozba ültetted el az égigérő paszulyod) ami, ha jól dolgozol, még orálisan ki is elégít minden hétfőn! Kezdelek irigyelni Aurélka! Hát menten farkat növesztek én is!
Kettő: Megnézeted a doktor bácsival. Hidd el fiam, bizton állíthatom, látott ő már cifrábbra préselt bőrös virslit is, nem fog Téged hülyébbnek nézni, mint az összes többit.
Bátorság!

Csókimóki
Edna

 

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása