Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. január 05. - Tágrazártszemmel

micmusic

Anti Fitness Club - Kötéltánc
Újabb videóval kedveskedtek nekünk a srácok a legutóbbi albumról, ráadásul úgy látszik, hogy a minőségből nem nagyon akarnak lejjebb adni. Ezt persze most elismerésképpen mondtam, hiszen a "Mennyország" után most a "Kötéltánc"-ra is egy olyan minőségű videót forgattak, amelyet azt hiszem, itthon minden zenekar irigyel. Most természetesen nem csak a képi világra gondolok, hanem az érzelmektől túláradó, de azért mégiscsak eléggé sablonos sztorira. Persze sejteni lehetett, hogy egy ilyen lemezről sem maradhat ki a reménytelen szerelem balladájához szóló kisfilm, szóval túl nagy meglepetést nem okozott a dolog. Viszont az biztos, hogy aki le akarja taszítani a srácokat a trónról, annak össze kell szednie magát...

 

https://www.youtube.com/watch?v=yXpFdjSXJrU

 

Dorothy - Szívparancsolat
Megérkezett a nagy üdvöskének kikiáltott csajbanda második videója, amely szintén nem fog világot megváltani, de legalább unalmas is. Nincsenek előítéleteim a csajbandákkal, ugyanolyan eséllyel futottak neki a lenyűgözésemnek, mint a tesztoszteron harcosok és ha valami egyedit alkotnának, akkor meg is kapnák a nekik kijáró ovációt. Így viszont egy unalmas, semmilyen dalt kapunk, rocksablonból összepakolt zene, gagyi vers és egy újabb imageklip. Azt az állításomat pedig még mindig tartom, hogy szívesen megnézném élőben zenélni a csajokat, mert a klip alapján nem lettem meggyőzve, hogy értenek is a hangszereikhez.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9ge-Y9p3apQ

 

Papa Roach - Before I Die
A sorozatgyártás beindult a PR zenekarnál, érkeznek sorban a videók a legújabb lemezről, de amíg ilyen kisfilmeket kapunk, addig bánja fene... Talán a sok ünnep teszi velem, vagy csak szimplán egy szentimentálisabb időszakot élek meg, jóég tudja, de az új klip, amit Jacoby-ék összeférceltek, bejön. Az egy dolog, hogy a dal olyan közép-felsőkategóriás, mármint ami az új lemezen betöltött szerepét illeti, de ez a videó bennem megmozdított valamit. Meg is néztem még egyszer, hogy a kicsit korosodó Don Juan-párhuzamot tényleg jól láttam-e, de nincs tévedés: frankó lett a klip. Ajánlom mindenkinek!

https://www.youtube.com/watch?v=0Dge-GrQ_NE

 

Jam

süti beállítások módosítása