Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2012. december 21. - Tágrazártszemmel

Fish! - A világ végén

Egész pontosan tegnaptól ingyenesen tölthető a zenekar legújabb, 3 számos EP-je, amelynek címadó dalára összedobtak egy kis szöveges klipet. A szöveg alatt felbukkanó képek a zenekar novemberi A38-on adott koncertjéről valók, amin volt szerencsém jelen lenni. Én már nagyon várom, hogy kihozzák az egész koncertvideót, de addig be kell érnem ezekkel a képekkel. Viszont: a dal jó, 100% hardpop, ahogyan Krisztiánék is mondani szokták. Bár az eleje már kicsit túlpop, de aztán jön a Fish!-re oly jellemző húzás (mert "a blues az húz, a metál meg zúz" \m/), amitől beindul az ember, mint az úthenger és rohanna koncertre. Jómagam egyébként ezt meg is teszem, ugyanis dec. 21-én a Corvintetőn lemezbemutató, addig meg ronggyá lehet hallgatni az új dalokat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cuflhfKZLhc

 

Ganxsta Zolee és a Kartel - Telepi gyerekek

 

A Hatalmat a népnek! című, új lemezről készítették el Döglégyék a második videót, amely a Mitiszó? után egy kőkemény oldalát mutatja be az életnek (és a lemeznek). Ugyanis a lányokkal és alkoholmámorral töltött "Mitiszó?" forgatása után most egy (a címből egyébként ki lehet találni) igazi utcasztorit hallhatunk, amelyben elég sok nézetből mutatják be a kicsit már kiöregedett, de még mindig velős mondanivalóval bírú zenészkollégák, hogy innen bizony nincs kiút. Aki telepi, az az is marad, beskatulyázva, esélytelenül. A klip képi világa maximálisan alátámasztja a hallottakat, másmilyen videót szinte el sem tudtam volna képzelni ehhez a dalhoz. Bár szerény véleményem szerint sokkal ütősebb nóták is vannak az új korongon, de lehet, hogy majd a következő klipnél erre is kitérünk...

 

https://www.youtube.com/watch?v=LqV2Sn4ZpL8

 

Hooligans - Egyformán

 

Készül Csipáék új lemeze, amelyről egy dalt eljátszottak az X-Faktor döntőjében. Sok helyen ezt hivatalos klipnek tekintik...a magam részéről inkább csak egy jó playbackes marketingfogásnak. Szóval a lényeg, hogy a dal amolyan Hooligans-es: sokat akar mondani, csak mégis közhelyes, de legalább táncolható és dallamos, hogy kajálja a rádió meg a tévé. Ennyi. Az új lemez egy könyv kíséretében majd valamikor jövő év áprilisában fog megjelenni, ezekről még bővebb infó lesz később, addig is tekintsétek meg az új dalt, ha netán Antal Timi és Oláh Gergő párbajozásáról lemaradtatok volna.

https://www.youtube.com/watch?v=BFyVlobj4_U

süti beállítások módosítása