Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Rájöttem! ..avagy a Kiszel-naptár, valamint a világvége összefüggésének hipotézise

2012. december 19. - Tágrazártszemmel

Ez a perszóna hazudik, mint a wasserlauf, vagy csak a pedofil énje töltődött újra a diákigazolványos udvarlója szemének aszexuális tüzétől, mert a saját korábbi kijelentésével ellentétben – miszerint véget ér egy korszak, azaz no Tünci féle hamvas 12 hónap-, újra lesz naptár (duplikált oldalszámmal fákjú), ráadásul nem is kutyafasza a dolog, mert az az absztrakt valóság véres faktuma, hogy a 3D-s papír-okuláré segítségével szinte a csecsei közé tudjuk majdan fúrni a fejünket, s eme prezentáció a miénké lehet kettőezerkilenszázkilencvenkilencé’.
Na ekkor ugrott be, hogy minden kétséget kizárólag a Maják már sok-sok évvel ezelőtt látták ezen apokaliptikus jövő-kollázst, így a fellángoló emberbaráti eufóriájuk végett, még időben képesek voltak egy esszenciális lépéssel elvágni a Tünci féle repi ajándék tömeggyártásának korcs folyamatát.
A történet a következőképp zajlott:

i.e. 450 körül, 2 vajákos maja sétálgat a lankák közt.

- Te Döme, neked is volt lázálommal egybekötött látomásod az éjszaka?
- Arra gondolsz, hogy dekódolják majd a pornócsatornákat?
- Nem, hanem Kiszelre, és a 3d naptárjára.
- Ember bazdmeg..ne is mondd… fel is riadtam az iccaka közepén, izzadtam, mint ló a polármellényben…
- Te Döme…azé’ ez durvább, mint mikor a hajnalka-magoktól behaluztuk, hogy eljöttek értünk az apokalipszis setét lovasai és megfélemlítésként az álló pöcsükre, nyúzott nyulakat tűzködték fel.
- Ja, mondasz valamit..haver, az tényleg bitang egy banzáj volt. Emlékszem, hogy az a flepnis Alfi annyira bemákolt, hogy saját magát akarta feláldozni az oltáron; hót pucéran szaladgált a rekettyésben, majd egy dárdaheggyel akarta felmetszeni saját hasát, de csak annyi lett belőle, hogy a mejjébe karcolta: I love Mexico.
- Huh, erre emlékszem én is, bár Te meg azzal spílerkedtél, hogy az apokaliptikus csődört fogod szőrin megülni, miközben azt kiabálod, hogy le fogod igázni az egész madafaka világot.
- Jólvan, jólvan, tény, hogy nem voltam önmagam, de ez a közelébe sem ér a Kiszel-kalnedárium-víziónak.
Nos, mit javasol kolléga, mit tegyünk, hogy ne kerüljön printelése ez a purgatóriumi ocsú, ez a jó ízlés határait határozottan vaskörömmel kaparó, emberi szem fogyasztására a legkevésbé sem alkalmas, semmi esetre sem ergonomikus produktum?
- Hát…..hozzuk előrébb az időszámítási ciklus végét…

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása