Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A hobbit – Váratlan utazás

2012. december 18. - Tágrazártszemmel

A történet a Gyűrűk Ura legelejének kezdeti idejében játszódik, mikor is Zsákos Bilbo (Martin Freeman) papírra veti élete történetét, így csöppenünk bele a hatvan évvel korábbi eseményekbe.

Ekkor még Bilbo egyedül élt, békében és nyugalomban. - vagy valami ilyesmi kéne . Majd egy napon, mely úgy indult, mint a többi, felbukkan az életében Szürke Gandalf (Ian McKellen), és akaratán kívül belerángatja egy kalandba, ami tele van veszéllyel. Váratlanul betoppannak a lakásába 13 törp, (melyek nekem kicsit olyanok mintha a Grincsből ugrottak volna elő) köztük a törpkirály is, Thorin (Richard Armitage), és választás elé állítják Bilbót, hogy velük tart-e ebben a nem mindennapi kalandban vagy nem. Bilbo végül beleegyezik, hogy segít visszaszerezni a törpök elvesztett királyságát, az enyhén aranymániás sárkánytól. De ekkor még nem is tudja, milyen veszélyes küldetésre vállalkozott.

Utazásuk során orkokkal, trollokkal és koboldokkal is meg kell küzdeniük, találkozunk tündékkel és a barna mágussal, aki kicsit flúgos, de szerethető figura. Bekerülnek a koboldok földalatti hatalmas királyságukba, ahol Zsákos Bilbo leszakad a törpöktől és találkozik azzal a teremtménnyel, aki örökre megváltoztatja az életét, és egész középfölde jövőjét. Megismeri Gollumot (Andy Serkis), aki véletlen elejti a gyűrűt, melyet Bilbo talál meg, és eszének köszönhetően megmenekül a zavarodott Gollumtól.

Felismeri a gyűrű erejét, melyről nem is sejti ekkor még, hogy bajt is hozhat rá. Történetünk során kibontakozóban van egy sötét erő, ami később a Gyűrűk Ura trilógia főmotívuma lesz, mely ellen küzdeniük kell majd. Rendkívül látványos, izgalmas és hosszú film, melyet mindenképp érdemes megnézni annak, aki szerette a trilógiát. Folytatás várhatóan 2013 decemberében lesz!

Gugli

 

http://youtu.be/84QSrVH-8Oo

süti beállítások módosítása