Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Film - A kaptár: Megtorlás / Resident Evil: Retribution

2012. december 09. - Tágrazártszemmel

Nem is tudom, hogy fogalmazhatnám meg, talán az rá a legjobb hogy kicsit parásabb mesefilm. Bár szerintem az első rész volt a legjobb, és az még félelmetes is tudott lenni, aztán egyre halványabb, meseszerűbb lett már az egész film. Szóval a megtorlás… igen, ez kicsit össze vissza van még az elején, nem nagyon vágtam le, hogy most mi is a szitu, de helyére kerültek az elemek a fejemben. Biztos sokkal nagyobb élmény 3D-ben mint így simán, de valahogy úgy voltam vele, hogy már csak azért nézem meg, mert érdekel mi lesz a vége... lelövöm a poént, még nincs vége! Az előnyükre szóljon, hogy jól ki lett találva az egész víz alatti titkos bázis, Moszkvai, New York-i, Tokiói és kertvárosi résszel, az nagyon frappáns megoldás, de a szörnyek már kevésbé jól sikerültek lettek. Főleg ezek a félresikerült Batman-ből megszökött zombi Jokerek. Na ezek nem félelmetesek, hanem siralmasan rosszak lettek.

A céget már az első részben megismert „vörös királynő” vezeti, szóval mindent egy gép irányít (tisztára, mint a terminátor, nagyon eredeti). A zombik ugyan olyan hülyék, mint voltak, és Alice ’project’ (Milla Jovovich) megint túlél mindent. Visszatér a filmbe az első részben megismert és „kedvelt” karakter Rain (Michelle Rodriguez), és amit megint csak nem nagyon tudok feldolgozni, hogy Albert Wesker (Shawn Roberts), aki eddig Alice elfogásán küszködött most pedig a megmentésén, szóval az ő karakterét miért úgy csinálják meg, mintha most lépett volna ki egy animációs filmből. Abszolút olyan mintha nem is igazi ember játszaná el a szerepet, hanem csak géppel rakták volna őt oda. Szóval ez is eléggé érthetetlen számomra.

És tovább nehezíti a megértését, hogy minek folytat a vörös királynő további kísérleteket, minek gyártja sorozatban az embereket, ha úgy is az emberiség kiirtásán fáradozik szegény lányka. A végére sikerült úgy befejezni a sztorit, hogy várjam a következő részt, ami talán már az utolsó lesz, és kicsit félelmetesebb, izgalmasabb. Ja, és ebből a filmből se maradt ki a szinte kifogyhatatlan fegyver effektus.

Összességében azért jó és nézhető film, aki megnézte az előző részeket, annak ajánlom ezt is, hisz így lesz kerekebb a történet!

http://youtu.be/kCcwJ3lpGcQ

gugli

 

süti beállítások módosítása