Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A véres igazság - avagy a Híradó

2012. november 07. - Tágrazártszemmel

Kérem alássan.
Úgy gondolom, hogy már egy jó ideje a Híradó, mint megnevezés, mint szalagcím, mint információ adó, de előtte vevő, s a tudósítás reális fogalomhalmaza; no kérem ez manapság a népesség totális megtévesztése és/vagy félrevezetése.

Az egyetlen élvezhető pontja a Híradónak, mindenképp Szellő vizenyős, hullakék szeme, s felkonfja, miközben szekszis 007-esként bámul bele a kamerába, s valahogy mindig az az érzésem, hogy még sármosan, csintalanul mosolyog is, mindezt persze úgy, hogy nem direktmarketingből tolja, hanem egyszerűen ilyen az arcberendezése, s ez a varázsa, hisz nem hiába ül pont Ő a kamerák előtt.
Na tehát, ezek után, itt, eme ponton, meg is áll az a nagy felhomályosító tudomány, mert másról sem hallani, mint, hogy megölte, levágta, megerőszakolta, megverte, felnégyelte, felrobbantotta, megfojtotta, elütötte, elásta;
felrobbant, kigyulladt, összedőlt, kisiklott, elgázolt, szörnyethalt.

Ha a főszerkesztőnek szerencséje van, akkor kurva sokszor lesz még novemberben 20 fok, mert az adásidőt jócskán kitöltheti, ahogy minden megyében végigmegy a kameraman, pásztázva a placcot, és két, de inkább három helyi lakost és nagyonvendéglátóipariegységet meginterjúvól, hogy mit szólnak ehhez a pompás időhöz.
Majdan a kamerás, legyen Ernő, szóval Ernő snitteket vág be, ahogy egy 90 kilós ember, műbőrszandiban és pólóban sétálgat a főtéren, kezében egy 16 darabos, színes fagyigömbhalmazzal.
Majd a Híradó végén, a maradék három percben, precedens értékű, vördvájn hírt kaphatunk: Kismenyét született Szöröndszentsajóbalpusztafaszomfelsőn, és már neve is van.
Miki.
Hátszavakatnemtalálok.
Nekem a szpesöl hír például az lenne, ha bemutatnák Szecsődi Karcsi - lánykori nevén Szecsődi Karolina -, Nánási Pál által készített portfólióját.

S levezetésként élvezhetjük és megtudhatjuk, a virtuális Kárpát-medencében turkáló nénitől, aki Ármáni koktélruhában és kipakolt szüggyel mondja el, hogy holnap mérsékelten, szemörkélő, délnyugatról jövősen fújós, borús, de nem gyanús, délen napsütötte, középen már nem annyira, egyszóval, kurva szar időnk lesz.

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása