Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dídzsé Sehi szitkokat szórt a fránsziá biztonsági őrökre a reptéren

2012. október 29. - Tágrazártszemmel

Oridzsi hír, itten.

Nos, a precedens hír szerint, miközben ez a reneszánsz asszony, ez az individuális személyiség, ki szinte autodidakta mód szítta magába a tudást, azt a tudást, minek következtében oly mesterien lovagolja meg a kerek korongokat, mint féllábú szajha a felajzott páciensét, épp utazni tartott vala, mikor hirtelen fellépési meghívást kapott Afrikába, és egy hajtűkanyarral a fránsziá konzulátust is meg kellett környékezze, vízumügyből kifolyólag.
A kígyózó sorban történt ama eset, hogy a Szekusanyi rosszallóan méregette kézipoggyászát, majd arra igen agresszív megjegyzéseket is tett. Lehetséges, hogy a felvinni kívánt, dupla légzsákkal volt némi problémája, de a valódi ok sajnálatos módon, ez idáig nem derült ki, azonban saját bevallása szerint, magyar nyelven, igen intenzíven szitkozódott ez a neveletlen bestia.
Engem azonban sokkalta jobban izgat ama körkérdés, hogy mi a rosseb tekeredett tökének erezett körkörös mogyoróba ágyazott, vérvörös színekben játszó farkát csinál ez Afrikában? Kinek? Minek?
Esetleg, netalántán, a Berber törzsnek ad egy felejthetetlen phártit, szekszin kilépve a datolyapálma árnyékából, miközben Fali gekkók díszítik fedetlen kebleit?
Rhejtély… mindenesetre reménykedjünk benne, hogy egy arra járó ágyékkötős algériai-arab paparazzi majd kattintgatva megörökíti eme világraszóló eseményt, s imádkozunk, hogy ama tájékon is járjon érte a tízezer forint.

Addig is, tessenek megnézni ezt a mérhetetlenül igényes fan reklámanyagot, aminek - ahogy azt majd látjátok is -, célja: a 800 lájk. Remélem e nemes cél végett hamar sikerül felzárkózniuk, mert a jelenlegi állás: egy rohadt nagy, kövér, nulla.

https://www.youtube.com/watch?v=LFXZzOHUsP0

A videó megtekintése után pedig mindenki tegyen a jó ízlését tükröző belátása szerint.
Ami engem illet, megyek, és egy kovácsüllővel kidekorálom a monitort.

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása