Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Horváth Éva és a vándörful bikini esete

2012. október 27. - Tágrazártszemmel

Hát váó.
És még1x váó.
Micsoda példaértékű, vezető hír kérem alássan, hogy Évike felkapott magára egy akkora bikinit, ami a bal mellbimbajamra lenne csak elég, és vígan, kéjesen élvezte, amint a Poszeidon által gerjesztett hullámok vadul csapkodják a seggét; s mindeközben úgy csattogott a fotómasina, mint zsenge fityma egy felfűtött éjszakán, a pornókockák pergetése alkalmával.
Mondjuk mit is várhattunk volna, hiszen a nő egyéb tevékenységre, mondhatni, alkalmatlan, s ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az Éden Hotel nevezetű retardált műsornak ő volt a droid-háziasszonya. Ugye, emlékszünk rá?
Minden bizonnyal nagy lelki és fizikai felkészülést igényelt, hogy ripacsokat, elkényeztetett pónihercegnős pinákat, szilikonnal túllőtt pornósokat, IQ-rágott extranagylőcsű Adoniszokat, mentálisan és/vagy agyilag halmozottan rokkant embereket koordináljon, heti egyszer, 30 percben.
Az, hogy az édeni 40 foknak, a durván páradús levegőnek, valamint a helyi 20 fős falunak úgy kiöltözzön, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, az aztán nagyon siklik, azonban az a feladat, hogy minimum 50%-os természetességgel mondja el azt a 4 mondatot, amire 3 éjszakán keresztül készült, már igen megterhelő feladatnak bizonyul naccságának.

Ide kötődik ama múltban megtörtént esemény, amit extra hírként tettek közzé a napilapok, s a fáma úgy szólott, hogy H. Éva majd összefosta magát egy, Mexikóban fellelhető, arrafelé lazán lézengő ormányos medvétől.
Nos, hát valószínűleg a lázálmos este úgy történhetett, hogy az egyik éjszaka, baromi kimerülten Ív nyújtózott egyet a függőágyban.
Elfáradt.
Nagyon.
Már idestova 4 órája próbálta megjegyezni a felkonf szövegét („Ez itten az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet”), de egyszerűen képtelen volt, hogy eme penzumot maradéktalanul megoldja. Azt fontolgatta, másnap az lesz az első dolga, hogy megkeresi a műsor főszerkesztőjét és megbeszéli vele, hogy kurtítsák már le a szövegét egy kicsit, mert ennyi pénzért ő ugyan nem fog idegileg kimerülni a memorizálás terhétől; meghát amúgy is, Dubaiban sem a szövegeléséért fizették.

[caption id="attachment_2062" align="alignleft" width="300"] Maga a rettenet[/caption]

Épp ezen gondolatok kavarogtak a fejében, kifele tartván egy kis szellőztető sétára, mikor is a Guatemalai pálmaliliom mögül hirtelen előugrott, egy véresszájú, tajtékzó, emberevő ormányos medve, amiről köztudott, hogy gyakorta támad meg szilikonnal túlpumpált női egyedeket. A gyilok-medve rávillantotta éles, vértől csillogó fogait, majd rágyújtott egy staubra, és fingott egy derekasat.
Évike droid arcára sikoly fagyott legott, majd az ijedségtől, Paris Hiltonná dermedt.
A stáb tagjai reggel találtak rá ugyanabban a pózban a gangon, majd miután kényelmesen megkávéztak, tárcsázták a helyi felcsert.
Évát azóta is a mexikói kórház traumatológiai osztályán ápolják.
Lapzártakor sem kaptunk hírt, hogy állapota javulásnak indult volna, azonban az ormányos medve üzeni, kurva jól van; a stáb befogadta házőrzőnek és átmenetileg beköltöztették Éva szobájába.

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása