Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Zene - 3 klip a hétre

2012. október 26. - Tágrazártszemmel

Junkies - Nincs pardon

A Junkies egy jó időre eltűnt a rivaldából, most viszont egy szövegileg és zeneileg is eléggé rendben lévő dallal tértek vissza egy teltházas ZP koncerten. Szóval mégis lett Pardon... Bár azért azt alá kell írni, hogy az általam favorizált Nihil-től még ez is olyan messze van, mint Makó Vlagyivosztoktól, de legalább már nem azt kell hallgatni, hogy "Ne drogozz, mert a drog az rossz"... Ettől anno kifeszültem, mint Jézus a kereszten. Bár legalább bebizonyította a zenekar, hogy a bugyutasággal is lehet karriert építeni (vagyis jelen esetben inkább rombolni...) Bár azt is hozzá kell tenni, hogy az "Apám egy japán"-on mindig jókat derültem. No de félre a múlttal, végre itt a vadonatúj Junkies, amit egyrészt ajánlok mindenkinek, másrészt decemberben végre kicsiny városomba is ellátogat a banda, úgyhogy már alig várom december hetedikét. Már csak egy új lemez kéne...hallod Andris?? Jah, hogy jön az is? Oké, akkor a december 22-őt szintén várom, akkor érkezik ugyanis a korong, melynek címe még ismeretlen. Az viszont biztos, hogy aznap a Papp Laciban a Tankcsapdával játszanak a srácok, tehát érdemes lesz elnézni arrafelé.

http://youtu.be/0S8Q_a78r-o

Stone Sour - Gone Sovereign

 Új klippel jelentkezett a Slipknot oldalhajtásából már rég kinőtt iowai banda. Bár a dalt már ismerhetik a figyelmesebbek, a klipért mégiscsak érdemes újból nekifutni. Mert amellett, hogy a dal valami elképesztő erővel lüktet, a videó sem lett kevésbé magával ragadó. Képzeljük a Static-X "The Only"-ját, mert nagyjából erről van szó, csak adjunk hozzá sodró lendületet és egy kicsivel letisztultabb, modernebb képi világot. Körülbelül ez a vége. A zenekar egyébként elég nagy fába vágta a fejszéjét: dupla konceptalbummal fognak kijönni, melynek megálmodója a zenekar frontembere, Corey Taylor volt. A kettébontott dalcsokor első fele október 22-én jelenik (jelent…) meg House of Gold and Bones - Part 1 címmel. A második részre valamikor jövő májusban lehet számítani. Aki pedig részleteket szeretne, az tekintsen bele az alábbi interjúba, amelyet Josh Rand, a banda polírozott fejű gitárosa adott a Shock-nak. Sok érdekességet megtudhattok belőle.

http://youtu.be/Tm-yNBwhC3o

Billy Talent - Surprise Surprise

A Dead Silence második videója egyszerűen elborult. "Hogyan döntsük meg a disznórezsimet?" című kisfilmünket láthatják. A Viking Death March egy király videó volt, amelyen megmutatta a zenekart, hogy mekkora a rajongótábora és hogy milyen egy igazi BT koncert. A mostani klipből az derül ki, hogy agyuk az nem sok van, ugyanis ehhez a kisfilmhez inkább kreatív elborultságra volt szükség, mintsem géniuszi logikára. Ettől függetlenül jól meg van koreografálva az egész, de hogy én többet nem nézem meg, az is biztos. Számomra így elveszik maga a dal. Úgyhogy inkább csak hallgatni fogom.

http://youtu.be/ZGbNq_flErA

Jam

süti beállítások módosítása