Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Friss pipihús tálalva, avagy Tímea és András hihetetlen szerelme

2012. október 12. - Tágrazártszemmel

Megint egy hatalmas, könnyfakasztó lávsztoriról értesülhettünk a forró sztármagazin hasábjain. (Meg mindenhol máshol is.)

Nos, tehát: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Palácsik Timike nevű kislány, aki felnőve nagyon mellényúlt, ami a párválasztást illeti. Beleszerelmesedett egy Damu Roland nevű (ál)úriemberbe, aki annak idején nagy sztár volt, hírös szappanopera-színész, és aki után döglöttek a nők. Majdnem szó szerint. Ez a Roland fiú ugyanis, amikor éppen nem forgatott, szabadidejében szeretett nőket verni, megcibálni, és minden egyéb fizikai attrocitást elkövetni a szebbik nem ellen; csak hogy érezzék a törődést. Persze sokszor visszautasította a reáhulló vádakat, miszerint az éppen aktuális párja is megverte vagy megdobálta őt, vagyis ő csak a saját bőrét védte, de hát mindez persze csupán egy gyáva hímnemű gyenge kifogása. Timike tudta ezt, ám mégis kellett neki a nőverő, nőfaló, kamu-Damu. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, Timikénk „na, majd én jól megváltoztatom”-felkiáltással vetette bele magát eme szenvedélyes románcba, majd össze is bútorozott az ő Rolandjával. Majd jött az első pofon. Meg a második. Meg a harmadik. Meg a sokadik. A naiv leányzó pedig megbocsátott; egyszer, kétszer, háromszor, maga se tudja hányszor; hiszen hát „mindig azt mondta, ilyen többet nem fordul elő”. A hitelesebb alakítás kedvéért brutál Roli még sírt is, meg térden állva is könyörgött. Oscart neki!!! Egy nap, amikor főhősnőnk már össze se tudta számolni, hány kék-zöld foltot köszönhet szívszerelmének, olajra lépett. Később, egy alkalommal mégis találkozott brutál Rolival, mert maradt némi elvarratlan szál köztük; nem sokkal később pedig már azt olvashattuk a sajtóban, hogy Timike feljelentette brutál Rolit, mert az a személyes szabadságában korlátozta, bántalmazta, sőt, meg is erőszakolta. A per elkezdődött, majd befejeződött; brutál Rolit lesittelték, és most a hűvösön csücsül, Timike pedig hogy, hogy nem, rálelt a nagy Ő-re. Illetve a nagy A-ra, Andy Vajna személyében.

Nos, és itt lóg ki a lóláb. Először is: hogy a viharba került a képbe a hálivúdi, disznószemű sztárprodjuször? Másodszor: biztos vagyok benne, hogy ha egy nőt megerőszakolnak, akkor az egy darabig nem néz férfira, bizalmatlan lesz, összetörik; a sebek gyógyulásához pedig idő kell. Nem úgy Timike. Ő már a per elejétől kezdve látványosan ott csillogott-villogott Vajna papa oldalán az újságok hasábjain. (Illetve fordítva, de ez most lényegtelen.) Persze ők csak barátok. Ahha… Mert hát a „kissé” koros Vajna a per elejétől kezdve állandóan Timike nyomában járt, mint egy jóságos nagypapi. Felkarolta, támogatta, mellette állt jóban-rosszban, tűzön-vízen át, sőt még azon is túl. Együtt kampányoltak a nők elleni erőszak ellen és a többi.

És láss csodát: Timike szerelmes lett a sztárprodjuszörbe. Nagyon! Hogy aszondja: biztonságban érzi magát mellette. Andy figyelmes, meg gyengéd, és elhalmozza minden földi jóval. Természetesen nem ez a fontos, hanem a törődés meg a szeretet meg a biztonság! Persze az apja is lehetne, ezen felül kövérkés is, meg csúnya is, de azért pénze az van dögivel. És ha már pénze van egy kövérkés, csúnya, disznószemű sztárprodjuszörnek, akkor tuti, hogy lesz egy olyan fiatal leányzó, akik beléje szerelmesedik halálosan. Mint anno a Dobó Kata, aki szintén addig volt csak szerelmes, amíg rá nem jött, hogy Ámerikában bizony nem lesz ő egy második Julia Roberts, emellett pedig még az ő Andyja génjeit sem örökítheti tovább egy bájos bambinó képében.

Timike a Damu-ügy óta rendszeresen címlapon van, meg partikra jár; no és celeb lett. Bár brutál Roli azóta is börtönkoszton él, és Timike sem tud semmit felmutatni azon kívül, hogy neki is volt ügye a törvénnyel (lásd. útlevélügy); mert a foglalkozása jelen pillanatban az, hogy csupán egy hírös ember macája, de azért ő híresség, akiről írni kell. Bájosan mosolyog a címlapon az ő Andyja oldalán, boldog és elégedett. Szerelmesek ezek ketten egymásba, hiába, no. Csak aztán nehogy egyszer ő is családra vágyjon, mert akkor búcsút mondhat a csilivili világnak.

 

Penny Wise

süti beállítások módosítása