Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2012. szeptember 29. - Tágrazártszemmel

Irigy hónaljmirigy - Szívós szemű Márta

Mivel az eredetit is úgy utálom, hogy az szinte leírhatatlan, ezért a zenét itt sem sikerült megkedvelnem. Viszont a videó...na az már egy másik tészta. Mindig is állítottam, hogy ezek az emberek nem normálisak, ezt most is tartom. Kap a pofájára az Anti Fitness Club, David Guetta, a Baywatch, megjelenik Chuck Norris, Borat és még sorolhatnám... viszont nem akarok minden poént lelőni, érdemes egyszer végigszenvedni a zenét emiatt. De ha gondoljátok, vegyétek le a hangot, még úgy is bőven élvezhető a produkció (talán még élvezhetőbb). Viszont erről a dalról már ne húzzon le senki még egy rókabőrt, mert egyrészt falnak megyek, másrészt már unalmas lenne. Legyen ennyi elég. És a láma szeme sötétkék, ezt jegyezzétek meg :)

http://youtu.be/G-9YJpJAP_o

Road - Nem kell más (Acoustic 3D)

Az MR2 8-as stúdiójában adott akusztikus koncert anyagából halászták ki ezt a dalt, amelyet ha nem is pont ebben a formában, de akusztikusan már ismerhetünk. Emellett hatalmas újdonság, hogy 3D-ben is nézhető a cucc, úgyhogy aki ilyesmi TV-vel, monitorral, vagy szemüveggel rendelkezik, annak komoly kultúrális élményben is lehet része. De ehhez persze hozzá tartozik, hogy azért Máté még mindig nem egy Chester Bennington és ami jól áll hangos koncerten, az sajnos eléggé kevés egy ilyen kiélezett helyzetben. Mármint énekre kiélezett helyzetben. Emellett ha simán adták volna ki a dalt, akkor talán a minősége is jobb lett volna. De ez már csak szőrszálhasogatás. Másrészt arra is fordíthatnák az időt, hogy a nyereménypólókat kipostázzák így egy hónap után... no mindegy, új Road klip, katt!

https://www.youtube.com/watch?v=dPleIdPTPus&feature=player_embedded
Green Day - Stay the Night

Gyakorlatilag már a fél lemez videó formájában is előrhető, de ilyen apróságokkal nem törődnek Billie Joe-ék és ontják az újabb próbatermi felvételeket. Amik igazából klipnek vannak kikiáltva, de hát minket, szőrösszívű kritikus rajongókat ennyivel nem lehet elhallgattatni. Az az igazság, hogy ez így már kezd unalmas lenni. Az eddigi 4 videóból (vagy ha a "Let Yourself go" élő filmjét is ide vesszük, akkor ötből) csupán egynek volt egy kicsi kis sztorija, a többi csak sima zenélés volt. Az ilyen klipekkel egyébként nem lenne baj, ha kapnánk melléjük olyan műremekeket, mint anno a Jesus of Suburbia volt. De nem kapunk, úgyhogy én eddig elégedetlen vagyok. Bár a dal eléggé slágeres, szóval elfér, de attól még a Green Day-től több kreativitást várok. Köszönöm!

Jam
https://www.youtube.com/watch?v=DjQoWfstQUU&feature=g-u-u

süti beállítások módosítása