Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Ennyit ér a szavad Buci?

2012. július 06. - Tágrazártszemmel

[caption id="attachment_544" align="aligncenter" width="617"] "értsd meg anyu, én nem szívtam semmit! A zsaruk hazudnak!"[/caption]

Március 5.- Eme verőfényes napon látott újra napvilágot Stohl András, színművész.

Sosem kérdőjelezte meg senki tehetségét, és színpadi vagy filmbéli rátermettségét. A legnagyobb probléma mindig is a gondatlanságból elkövetett súlyos cselekedetei voltak. De ezek ellenére is, távol álljon tőlem, hogy bántsam. Csak…

 

[caption id="attachment_546" align="aligncenter" width="332"] "az utolsó kóla nem kellet volna!"[/caption]

Kérdés az, hogy valóban megérdemli-e azt, hogy a legnagyobb nyári szabadtéri darabokban részt vegyen? Rosszul tettem fel a kérdést. Nem találnánk-e olyan lelkiismeretes művészt, aki tehetséges, és rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal is, hiszen tudjuk, Bucinak még jó ideig nélkülöznie kell eme papírt. Ha rosszmájúak lennénk (szerencsére nem vagyunk), mondhatnánk, hogy csakis reklámfogásként használják az egyik legnagyobb magyar hangot. Jelzem, olyan kaliberű darabokban tolja, mint a Mágnás Miska, vagy a Tenkes kapitánya. Állítása szerint, Alföldinek köszönheti, hogy sikerült visszatérnie. Újabb kérdés! Alföldi állítólagosan nem lesz örökérvényű igazgató legszebb színházunkban, akkor mi lesz?

Elképzeléseim szerint visszamennek ripacskodni legnézettebb csatornánkhoz, és folytatják a népbutítást. Pedig kezdtem reménykedni, hogy Robi bácsi igazgatói székbe ültetésével rendesen megváltoznak a dolgok. (Talán el is kezdődött valami… és ez a Valakinek nem tetszett… ezért egy másik Valakit leléptetnek. Szokásos séma. )

No de ne térjünk el. Gondolom most már mindenki kíváncsi mi ez a cím… hiszen eddig semmi köze nem volt a cikkhez. De majd most!

Ugyebár tudjuk, hogy még mielőtt ki jött volna a börtiből, egy drogprevenciós alapítvánnyal kötött több éves szerződést. Mégpedig, hogy ír nekik, előadásokat tart iskolákban, keres támogatókat a non-profit alapítványnak. Gondolom, kezditek kapizsgálni. Cserbenhagyta a drogos társadalmat.

A Blikk megkereste, és állítása szerint, nem hagyta abba a beszélgetéseket, szabadulása óta már három, az az 3 helyen is volt… (ööö, lehet, hogy csak nekem tűnik kevésnek, ez a 3X1 órácska?!)

Akkor most már csak az a furcsa, hogy miért hagyta abba a szervezet honlapjára az írást? Miért nem segít azokon, akik benne látják a menekülést? Igen is mutasson példát, vagy ne álljon színpadra! Ő mindenidők egyik legismertebb magyar tévés és színházi személyisége, ki ha nem Ő mutatná meg, hogy lehet változni, változtatni?

bm.

 

[caption id="attachment_547" align="aligncenter" width="400"] "ez van ! Volt már más is aki elkúrta! "[/caption]

süti beállítások módosítása