Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

Paramore, AFC és Asking Alexandria újdonságok erre a hétre!

2013. december 05. - Jam01

Paramore - Daydreaming

Az új lemez "legparamore"-osabb dalát filmesítették meg Hayley-ék, ami akkor is jó lenne, ha nem történne benne semmi... De szerencsére a koncertből, backstageből és a két leányzó álmának beteljesüléséből összeálló sztori egészen kedvesre sikeredett, ráadásul nagyon illik is a dalhoz, úgyhogy talán az egyik legjobb klip, amit az új korong mellé fabrikált a banda. Amikor Hayley kiinteget a lányoknak, az mindenképpen kulcsmomentum, meg is van magyarázva egyből, hogy miért imádják milliók ezt a zenekart. Jah és a dal is jó, de ez nem olyan meglepő...

 

Anti Fitness Club - Lábnyom

Még idén érkezik az új AFC kislemez, Tomiék pedig ennek előfutáraként lábnyomot hagytak a gangon. Fura ez az új dal, mert jó a refrén, jó a hangszerelés, sőt a mondanivalóval sincs gond. Viszont a szöveg nekem egy kicsit sánta. Egy halom oda nem illő kifejezés van a dalban, amelyet használjanak az alter és a hip-hop előadók, mert abban a zenében elfér, itt viszont fülsértő. Nekem. Mindenesetre slágeres a darab és várós az új cucc!

Asking Alexandria - Killing You

Nem elég, hogy az albummal hatalmasat robbantott a banda, most még összehozták bónusznak az év egyik legjobb klipjét is. Főhajtás! Izgalmas, beteg, szexi, élvezetes, izgalmas (tudom, hogy már volt, de akkor is) és kétségtelenül borult elme szüleménye. Éppen ezért engem le is vett a lábamról, már amikor Juelz Ventura nevét olvastam az intróban. Aki elmúlt 18 éves, az mindenképpen nézze meg (tudom, hogy emiatt mindenki más is meg fogja, de hát majd ők is elmúlnak egyszer 18-ak, szóval egye kukac...), nem fog csalódni!

Jam

süti beállítások módosítása