Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Védelmi kód

2013. szeptember 17. - Tágrazártszemmel

1006951-20130425-qgGSaBJohn Cusack egy ügynököt alakít, akit egy rosszul sikerült akció után áthelyeznek Angliába, egy titkos bázisra. A bázis működése és célja titkos, pont, mint azok a rejtjelezett üzenetek melyeket küldenek. Váltott műszakban mindig két ember tartózkodik a földalatti létesítményben, egy ügynök, aki védi és óvja kollégáját, a létesítményt és ezzel a titkos üzeneteket valamint a kódolvasó (Malin Akerman).

Terroristák támadják meg a objektumot, és veszélybe kerül mindaz, amit eddig védtek, a kódolt üzenetek. Emerson ügynöknek meg kell védenie a helyet, hogy ne kerüljön rossz kezekbe semmilyen titkos információ, ha kell saját társát is meg kell ölnie.

Története nagyon jól ki van találva, miszerint a második világháború óta küldenek titkos kódolt üzeneteket a különböző titkosszolgálatok az ügynökeiknek, melyeket még ma is használnak. Ezzel vezetik fel és bíztatják a nézőt, hogy egy remek kémes akciófilm veszi kezdetét, de nem.
Baromi lassan és unalmasan indul az egész. Persze megmutatják benne, hogy hogyan működik mindez. Az ügynökök kapnak egy számsort, melyet a megoldó kulccsal megoldanak, az üzenet elolvasása után pedig megsemmisítenek. Végrehajtják a feladatukat és ennyi.
Lassan indul be a film melytől unalmas lesz kicsit és a színészi játékról meg inkább nem is nagyon beszélek. Cusack fapofával játssza végig a filmet, ami még jobban lehúzza az egészet.

The-Numbers-Station-2A terroristák nagyon okosak és ügyesek, mégse értem, hogy ha már megkapták, amit akartak és nem szerették volna, hogy főhőseink visszavonják az ő üzeneteiket, akkor miért nem robbantották fel az egész kócerájt?

Meg amit nem értek, a terroristák először simán lesétálnak a bunkerbe, második alkalommal meg nekiállnak fúrni az ajtót, hogy bejussanak?! Első alkalommal akkor hogyan jutottak le?

Meg a földalatti atom biztos bunkerben van térerő?

És két ember van akkora helyen, mint egy futballstadion? Van orvosi szoba műtőasztallal és nincs orvos?!

Ah.. Sok-sok baki és átláthatatlan kusza dolog, rosszul megírt forgatókönyv és rendkívül rossz színészi teljesítmény. Érdemes megnézni, mert kiderül, hogyan lehet egy remek alapsztoriból kihozni a legrosszabbat!

http://youtu.be/UuJwrbmbLMc

 

gugli

süti beállítások módosítása