Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. július 09. - Tágrazártszemmel

Fall Out Boy - Young Volcanoes

Megérkezett a harmadik klip is a FOB legújabb lemezéhez, amely eddig ugyan a legegyszerűbb mind dal, mind videó tekintetében, de mégis zseniális. Ugyanis tovább szövi azt a történetet, amelyet már a My songs know...-ban és a The phoenix-ben megkezdett. A mostani rész az elrablás utána utolsó vacsorát hivatott bemutatni, ahol is elég nagy meglepetések várnak a résztvevőkre. De természetesen ezeket nem lőném le, mindenki tapasztalja meg saját maga, hogy mennyire falatozna jóízűen egy ilyen helyzetben... Amúgy pedig a zenekar promóciója szerint ez a klip a "3/11", amely arra enged következtetni, hogy a lemez ÖSSZES dalához kapunk egy klipet. Én nagyon remélem legalábbis...

https://www.youtube.com/watch?v=2ZvHkOAtUYQ

30 Seconds to Mars - Up in the Air

Hihetetlenül hosszú éheztetés után végre bemutatásra került Jared Leto legújabb kisfilmje, amel csapata negyedik albumának első slágerére született. A lemez egyébként májusban érkezik Love, Lust, Faith + Dreams címmel. A klipről el lehet mondani mindent, amit az eddigi Mars-kisfilmekről, csak éppen azt nem, ami eddig mindegyiknek az esszenciáját adta: hogy egy zseniálisan megrendezett sztoriról lenne szó. A mostani kisfilm is van vagy 8 perces, csak éppen a szimbolizmusként használt embereken, jelmezeken, szavakon, állatokon, mittudoménmégmin kívül semmit nem tud felmutatni. Jared Leto vetkőzhetett volna úgy is, hogy értelmet ad neki...a lányok akkor is csorgatták volna a nyálukat. Ráadásul ez a festékes csatajelenet is kezd idejét múlttá válni, úgyhogy remélem az album jobb lesz, mint ez a klip. (Mondom ezt a banda nagy rajongójaként...)

https://www.youtube.com/watch?v=y9uSyICrtow

Klip: Papa Roach - Leader of the Broken Hearts

Ha jól számolom, akkor a negyedik klipjét készítette Jacoby csapata a tavalyi nagylemezről, amelyből legalább másfél használható szórakoztatásra. Sajnos ez a Vasember-utánzat nincs köztük. Alapból nem értem, hogy hogyan sikerült kiválasztani ezt a dalt klipes nótának? Hiszen még csak kiemelkedő momentum sincsen benne. Persze, kell a női rajongóknak egy líra...de akkor az legyen olyan minőségű, mint anno a Forever volt. Ez a nevetséges fény meg aztán tényleg csak földbe döngöli az amúgy is lassan kiöregedő rockereket, szóval ideje volna valami olyasmivel előrukkolni, mint tavaly volt a Still Swingin', és akkor nem mondanának az emberek ilyen csúnyákat.

https://www.youtube.com/watch?v=FGaolLbtGPM

Jam

süti beállítások módosítása