Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Óz, a hatalmas

2013. január 14. - Tágrazártszemmel

oz-the-great-and-powerful-banner-poster

Repüljünk vissza Kansasbe, aztán menjünk végig a sárga köves úton, ismerjük meg a piros cipellő gazdáját és köszönjünk be Smaragdvárosba.

De miképp kezdődött minden? Hogyan lett Óz Smaragdváros ura és miként lett belőle varázsló?

Hollywood azon a bizonyos úton jár, ami nem sárgaköves, de rengeteg pénzt hoz a konyhára. Legyártanak egy régi filmhez vagy épp meséhez, egy eget rengető előzményfilmet, vagy éppenséggel egy folytatást. Épp így volt ez Alice-al, aki megint csak bekerült a nyúl üregébe, rohanvást követte őt, majd megküzdött a nagyfejű piros királynővel.
Ezek után jött a Weyland társaság, akik dollár milliárdokat fektettek abba, hogy eljussanak valahova, amiről nem tudták, hogy tényleg létezik-e, és életre keltették a halált, ez a film volt a Prometheus, ami az Alien quadrology előzményeit dolgozza fel.

Most pedig megtudjuk milyen volt az a világ, amibe Dorothy és Toto belecsöppent, sok-sok évvel ezelőtt. Megismerjük a fiatal és elszánt Óz-t (James Franco), és a 3 bűbájos boszorkányt: Theodora-t (Mila Kunis) a gonosz nyugati boszit, Evanora-t (Rachel Weisz) a szintén rossz, de keleti boszit, kinek csillivilli piros cipője később Dorothy-hoz kerül, mikor kilapítja egy ház, és persze itt van még Glinda (Michelle Williams) a jó boszi, aki mindenkit elindít a helyes ösvényen. Azt, hogy miként alakult Óz élete „meseországban” kiderül, hisz Disney elröpít minket egy felejthetetlen utazásra, egy nem mindennapi világba és kezdetét veszi a harc.
Mindenkinek érdemes lesz megnézni, mert egy lenyűgöző film tárul elénk 2013 márciusában sima és 3D változatban is.

 gugli

http://youtu.be/Ce9DjuZuSbA

süti beállítások módosítása