Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Vasember 3 (Magyar előzetes)

2012. december 04. - Tágrazártszemmel

A milliárdos szuperhős visszatér közénk, és újból felveszi a harcot a gonosztevőkkel. Egy látványos és izgalmas film lesz látható jövő nyáron a mozikban, ami megint vonzza majd az embereket.

Mostanság egyre gyakrabban kerülnek vászonra a képregényhősök, egyre nagyobb a nézőközönségük. Régen sokan megvették a Batman, Superman és hasonló szuperhősös újságokat, de mivel ma már leáldozóban van a képregény, így a mostani fiatalságot egy drágább dologgal akarják megfogni, elég sikeresen. Mivel a technológia már beépült az életünkbe, a mindennapjainkba, így sokan szívesebben ülnek be a moziba, néznek otthon filmet, minthogy megveszik az újságot, könyvet és hagyják, hogy az író által a képzeletünk játssza végig a történetet.

A Batman kultusznak ismét vége, bár még úgy néz ki, a Batman és Robin még csak most kezdődik, Superman feldolgozáson túl vagyunk, Amerika kapitány is volt már és együttes erővel is megmentették a földet. Vasemberből meg itt a harmadik rész. Észben tartani és elmenni nyáron a klimatizált mozikba megnézni!

http://youtu.be/P3zlXRjQT00

gugli

süti beállítások módosítása