Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Szürreális gyermekjátékok (és kétes eredetű fanszőrök) nyomában

2012. november 06. - Tágrazártszemmel

1. Hairy Baby

Ez itten egy mediterrán típusú barlanglakó, Szmöre.
Mint, ahogy látjuk is, a csomagolás arra bátorít, hogy nyugodt szívvel megborotválhatjuk a babát, amennyiben ez a fétisünk. Valószínűsítem, nem csak nékem tűnik fel, hogy a szőrzet elhelyezése eléggé, háthogyismondjam, egyedire sikeredett, ugyanis egy igen trendi, kőkorszaki gúnya körvonalait vélem felfedezni.
Legalább is az én fantáziám szerint. A gyártó részéről inkább nyitottan hagynám a kérdést.
Az, hogy a fanszőrzet, valami mocskos génmanipuláció következtében orbitális méreteket öltött, az egy dolog. Nade a lábszárra hogy a verejtékes matyó-hímezte tekert bánatba került szőr? Pláne ennyi? Hogy a húzentrógerként funkcionáló hónaljszőrről már ne is tegyek ordenáré megjegyzéseket.
Ezek után látatlanban lehet tippelni, mi lehet a hátaközepin és/vagy seggtájékon.
(fanszőr faktor +2)

 

2. StarWars..3 years later...

Ez Pregnant Pádmé, akiből egy lepukkant, drogos kirsnás lett, miután Ánákin Szkájvóker jól megdöngette, majdan elhagyta egy félig ember, félig Ewok nőért (a mocsok.)
Jelenleg egy csillagközi anyaotthonban tengeti szaros életét, és várja, hogy megszülessen dártvéder kettőpontnulla.

 

3. Pörögj a rúdon, höjj!

Anny'uk, kuss! Tanulja csak meg a kölök, mibő' fogja kifizetni a gázszámlát, úgy 15 év múlva! Majd felépítjük neki a kertben, hátul a ganajdombon. Ottan gyakorolhat. Majd áthíjjuk Sanyikát, hogy jáccon valami talpalávalót a klarinéttyán. A karácsonyfaégő meg jó lesz diszkófénynek. Tudod, amit anyádék hoztak tavaly. Az a kínai. Igaz, hogy ráz, de majd te fogod.

 

4. Marvel Wolfsbane on the spot!

Hát, ez egy eléggé elbászott fröccsöntött eksönfigúr lett.
Gondoltam, egy fanatikus Marvel relikvia gyűjtő és/vagy rajongó, talán tud nékem valami szcientifikus magyarázattal szolgálni a képet illetően. Tehát, hogy az eredeti, valamint az általam csatolt, fröccsöntött figura, azaz e kettő Wolfsbane között milyen párhuzam rejtőzik vajh'?
Csak mert nekem nem rémlik, hogy Wolfsbane-t a kanembu-i törzsből származtatták volna, pláne nem olyanból, akiknek testéből durva, burjánzó fanszőr nőtt volna ki.
Hacsak... szpesöl képessége által nem farkassá, hanem gyilkos, nyugdíjas vaginává transzformálódik.
Senior Pussy Power.
(fanszőr faktor +1,5)

 

5. Rövid leszek és tömör...

Na, ez meg mi a szar... Egy álló pöcsű kutya, akinek a fél fejét ledarálta a fagyiskocsi, amúgy meg deréktól lefelé árnyékban állt. Hát erről nem tudok többet írni... Ötlet?

 

6. És az ábszolúte überálles..

[caption id="attachment_2220" align="alignnone" width="300"] A Valami.[/caption]

No kérem. Erre mondhatnám azt, hogy a legvadabb szárnyakon szárnyaló fantáziám legelvontabb bugyrának szurkos odújában megbúvó gondolatmag csírája sem segítene kitalálni, hogy a képen ábrázolt, játéknak nevezett képződmény mi a gyászmadzagon húzott, rossebb által agyonnyúzott istentöke ez?
Agyaltam, agyaltam mi ez, ki ez, mire jó, de ezidáig nem sikerült egyetlenegy választ sem kipréselnem magamból, hogy ennek mi lehet az eredete és a rendeltetése, hátmegúgy egyáltalán, na.
Ami nekem elsőre szembetűnt, asszociációm netovábbja: a fej helyén lévő, kissé őszbevegyülő, nyíratlan fanszőr. Hogy a dizájn piercingről, a gnómfiguratív tetkóról, valamint a malac testen lévő vibrátorra hasonlító fogantyú-farokról már ne is tegyek említést kérem alássan.
Azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy ez valami leplezett szeksz-shopos cucc, csak ha a kölöknek veszik meg mondván, hogy "nédd fijam mit hozott a húsvéti nyúl", akkor kevésbé feltűnő, hogy valójában kinek is kell. Sőt, most, hogy jobban nézem -  maradván az erotikus vonalon - , és számításba veszem az elöl férfiakat, hátul nőket kielégítő funkcióját ennek a torszülöttnek, bátran mondhatom, hogy hermafroditáknak kiváló játékszer lehet, egyet fizet, kettőt kap alapon.
(fanszőr faktor +3)

 

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása