Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Ákyz

2012. szeptember 27. - Tágrazártszemmel

Újra szombat! Gondoltam magamban, bár a csecsemen folyik ki a tehetségkutatók évi szokásos már - már unalmassá vált szériái, ma azért mindenképpen leülök és megnézem kibe milyen „X” szorult és hogy hova, vagy esetleg mennyire mélyen. Jöttek is a tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb ifjú dzsedi lovagok és beindult az idei dömping. Néha nem értem, hogy tehetséget keres –é a zsűri vagy már kész előadót, de ez legyen az én bajom. Eltelt már a műsorból egy kevés mikor azon gondolkodtam, hogy átkapcsolok valamelyik csatornára, ahol vagy a Kinght Rider vagy a Dallas 25638246. része megy.  Ekkor a gondolatomra reagálva két srác topogott be az „ X” stúdiójába. Két barát.  Egyikük váltig állította, hogy bennük van az „X” .  Timon és Pumba dalát adták elő  az Oroszlán Királyból, ami őszintén hamis volt… de a srácokban volt valami, ami nem hétköznapi, és a hamis dalukat úgy tudták  eladni, hogy a füleim már nem is ismerték fel a hibás hangokat!  Engem megfogtak a srácok az előadás módjukkal, amit tanítani szerintem nem lehet! Két srác, akik buliból elmentek az X-Faktorba és „hamisan” váltak ismerté! Az Ákyz-os fiúkkal csináltunk egy villáminterjút. ( Uj-Tozsa Ákos és Szebenszki Ákos )

[caption id="attachment_1750" align="aligncenter" width="562"] forrás: RTL Klub/ Sajtóklub[/caption]

Miért és hogyan jelentkeztetek a tehetségkutatóba?

Ákyz: Ez egy nagyon érdekes, de annál inkább vicces történet. Az egész X-Faktor úgy kezdődött el, hogy egy házibuliban voltunk még valamikor februárban, és hát jól éreztük magunkat pont ünnepeltünk valamit.Természetesen lecsúszott egy pár feles mindenkinek. Aztán kitaláltuk, hogy kéne „nyomni” egy karaoke-t, de nem akárhogyan, hanem úgy hogy mindent rögzítünk mikrofonnal.  Adele – Rolling In The Deep című számát énekeltük. Utána egyből visszahallgattuk, és ugye az ember kicsit ittas állapotban mindent máshogy hall, hát mi is jónak hallottuk a „feléneklést”. Megbeszéltük még aznap éjjel, hogyha ezt így előadnánk az X-Faktorba, tuti hogy nagy sikerünk lenne. Nem kellett senkinek sem kétszer mondani a dolgot, leadtuk a jelentkezésünket. Másnap újra visszahallgattuk a zenei anyagunkat, és konkrétan egy artikulálatlan semmire bukkantunk a felvételen. A jelentkezést leadtuk már, így nem tudtunk visszalépni.

Hogyan éreztétek magatokat a műsorban?

Ákyz : Elérkezett a válogatás napja! Elkezdtünk ismerkedni a többi versenyzővel. Megkérdeztük őket, hogy ki hány éve énekel. Meglepő válaszokat kaptunk, illetve nem is tudom, hogy meglepő-e egy ének verseny mezőnyében az, hogyha valaki 8-9 esetleg 10 éve tanul énekelni. Számunkra meglepő volt a magunk kis 2-3 hetünkkel szemben. Ez volt az a pont, amikor egy kicsit berezeltünk. De azt kell hogy mondjuk, hihetetlen jól éreztük magunkat. Sok mosolyt csalt az arcunkra a válogatás minden egyes perce, de persze ez nem csak mókával, hanem fáradtsággal is járt egyben. Összegezve az egészet, jól éreztük magunkat. Egy jó buli volt.

Mi volt a célotok a jelentkezéssel?

Ákyz: Igazából célunk nem volt vele, mint ahogyan azt az előbbiekben is említettem, ez egy nagyon jó házibuli következményeként jött létre.

Milyen volt a visszhangja?

Ákyz : Visszhangja?  Mit is mondjak kaptunk hideget-meleget, pozitívat – negatívat, de úgy gondoljuk, hogy a negatív reklám az igazi reklám. Mondhatni nagy visszhangja volt a produkciónknak mind az elektronikus médiában, mind pedig az írott médiában, hiszen nagy port kavartunk vele.

Mennyire vagytok már ismertek, van már felismerés az utcán ? :)

Ákyz : Azt gondoltuk, hogy majd ha lemegy adásba az X-Faktor, sokan fognak ránk mosolyogni az utcán, sokan meg fognak ismerni. Ez így is volt, tényleg sokan ismertek fel bennünket. Kiabálták utánunk hogy X- Faktor, vagy csak egyszerűen azt, hogy Ákyz. De az igazán nagy „áttörést” az RTL klub egyik hétköznapokon jelentkező magazin műsora adta. Miután lementünk adásba, utána már egyre többen és többen ismertek fel bennünket az utcán. Most már büszkén mondatjuk, hogy felkéréseink is akadnak szép számban.

Hogyan tovább? Mi a következő project?

Ákyz : A továbbiakat a sorsra bízzuk. Majd ahogy alakul az életünk, úgy alakul minden tovább. A következő project már fejben megszületett ugyan, de nem szeretnénk még elárulni semmit. Maximum annyit elmondhatok, hogy fognak még hallani rólunk az emberek.

https://www.youtube.com/watch?v=A-WMkq610ZY

süti beállítások módosítása