Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A Hobbit - Az öt sereg csatája

2014. december 16. - Stewie

url.jpgA Cinema City jóvoltából, premier előtti vetítés keretei között megnéztük ’A Hobbit – Az öt sereg csatája’ című filmet. A kultikus Gyűrűk Ura trilógia előzményfilmje, mely szintén 3 részes lett, hozta a tőle elvárt szintet. Talán ez az a film, amit senkinek nem kell bemutatni. Még az is tudja miről szól, vagy legalább részleteiben el tudja mesélni, aki nem látta még a gyűrűk urát sem.
És ennek ellenére, vagy épp emiatt, nagyon nehéz úgy beszélni erről a filmről, hogy ne áruljak el semmi olyat, ami történni fog a filmben.


lonely-mountain_990x385.jpgEz a rész rögtön izgalmakkal dúsított jelenetekkel kezdődött, így a néző rögtön érdeklődve figyelte a vásznat. Az előző részben felébredt Smaug, a sárkány, mely pusztító hadjáratra indult. Szürke Gandalfot csapdába ejtette a gonosz erő. A törpök végzetük beteljesedését várják. A tündék és az orkok pedig készülnek az elkerülhetetlenre.
Rengeteg izgalmas jelenet bontakozik ki a film alatt, melyek rendkívül látványosra sikeredtek, növelve ezzel az élményorgiát. Zsákos Bilbo váratlan utazása ezzel lezárul, bár Ian McKellen szerint, koránt se olyan biztos az, hogy ez volt az utolsó szürke mágusos filmje.
Aki szereti a fantasy filmek világát, a Gyűrűk Urát és az eddigi Hobbit filmeket, az december 18.tól megnézheti a Cinema City mozikban a trilógia befejező részét.

 

süti beállítások módosítása