Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

7 módszer a fejfájás ellen

2014. december 01. - Stewie

szex1420x285.jpg1.) A fejfájásra panaszkodva elég sokan próbálnak kibújni a szex alól okkal vagy ok nélkül. De nincs több kifogás! A legjobb fejfájás csillapító módszer a szex. Az orgazmus során oxitocin szabadul fel a szervezetben, mely erős fájdalomcsillapító hatással bír, így megszünteti a kínzó fejgörcsöt.

2.) Egy forró fürdő segít ellazulni, kitágítja a test ereit, aminek köszönhetően gyorsan oldja a lüktető fejfájást.

levendula.jpg3.) A feszültség okozta fejfájást a levendula, nyugtató hatású vegyületeinek köszönhetően, rövid időn belül szünteti meg. Egy-két csepp olajat a halántékba dörzsölve vagy párologtatva hatásos.

4.) A megfázás velejárója sokszor a váladék okozta fejfájás. A csípős ételek, mint pl. a torma, a chili, vagy a bors fokozzák a vérkeringést, így oldják a váladékot, és megszünteti a fejfájást.

110956_gyomber04.jpg5.) A gyömbér gátolja a gyulladáskeltő anyagokat a szervezetben, így segíti elő a javulást. Fejfájás ellen hatásos lehet, a teába vágott vékony gyömbérszeletek.

6.) A spenót rendkívül sok magnéziumot tartalmaz, mely hatásos ellenszere a fejgörcsöknek. Tudományos tény, hogy a migrénben szenvedők nagy hányadának alacsony a magnéziumszintje, így ez ellensúlyozható a spenóttal.

7.) Az acsalapu a százszorszép családjából származó gyógynövény, régóta ismert gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatásáról. A legújabb kutatások szerint a migrénes fejfájásra is kiváló gyógyír.

süti beállítások módosítása