Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Új divatőrület készülőben

2014. november 24. - Tágrazártszemmel

fejléc motto_1.png

A Danie’s Fashion új trendet teremt.

A Danie's Fashion nem csak négy barát megálmodott márkája, de négy állatbaráté is. Az ötlet alapja, hogy magyar anyagokból, kézzel készített minőségi, márkás, kész termékeket készítsenek a divatos kisállat közönségüknek és gazdáiknak.


10814318_816725328370133_537629293_n.jpg A kollekció között hámbarát technológiával rendelkezőt is meglehet találni, mely    Európában egyedülállónak számít és a mindenkori street style divatot követi. Így minőségben és árban a legjobb és legtrendibb darabokhoz juthatnak azok, akik nem csak divatossá, de kényelmessé is akarják tenni kiskutyáik mindennapjait.  A Tervezők arra is figyeltek, hogy ne okozzon gondot a ruhák viselése. Épp ezért  a kutyáknak mozgásteret, a gazdáknak pedig praktikus becsatolási lehetőséget biztosít. Hivatásuk egy olyan állatbarát közösség kialakítása, akik a minőségi, és a kényelmes prémium kategóriás ruhákat, kiegészítőket helyezik előtérbe és használják a mindennapjaikban.

 

 

Az 2014-es őszi/téli kollekció már a webshopban elérhető és vásárolható. A darabok közt található farmermellény inggel, bőrkabát, kendők, télikabát és esőkabát. Prémium termékeik között megtalálható az egyedi bőr kutyahordozó és fekhelyek mindenféle méretben.

10805100_816725361703463_820523539_n.jpg„ Sokan azt gondolják, hogy hülyeség a kutyákat öltöztetni, de ez nem így van. Télen ugyanúgy fáznak és áznak az esőben, hóban, mint az emberek. Védenünk kell őket ugyanúgy ahogy magunkat. Az előzetes visszajelzések alapján olyan minőséget tudtunk készíteni, ami Magyarországon egyedülálló. Az eladás mellett a támogatás is nagyon fontos. Decemberben egy nagy projektet fogunk megvalósítani, amiről csak annyit szeretnék elárulni, hogy a nálunk vásárolt termékek bevételének egy részét az egyik kutya menhelyhez fogjuk juttatni. A jövőre nézve már kész vannak a tervek és figyeljük a trendeket. Januárban két nagy projekttel jövünk és elkészülnek a 2015 –ös tavasz/nyár kollekció végleges terve is. „

 

Hát kutyaruhákra fel!  :)

 

Facebook oldaluk

további képek és webshop

 

 

süti beállítások módosítása