Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Rock On! Fest 2014

2014. szeptember 13. - Psziche

Minden esztendőben más nevet kap, de az életérzés ugyanaz marad! A tavalyi Metalwar, illetve az idei Rock On! Fest is a Népligetben, a Szeptember Feszt keretei között került megrendezésre. Ment is boldog-boldogtalan, hiszen ingyenes a banzáj, meg ugyebár sok jó arc kis helyen is elfér.

10653711_798814386861737_472673457587158435_n.jpg

Mi is jelenésünket tettük, hiszen nem egy magyar híresség tűnt fel a rendezvény színpadán, de csak emlékeztetésül, íme a pénteki felhozatalból: Holtidő, Alkohol, Benzin és Auróra. Való igaz, a Tankcsapda is ott felbukkant, de az ingyen zenéléshez annyira már nem fűlött a foga, sokak bánatára, viszont Lukács Laci szívesen sztárolta a nemrég megjelent könyvét, meg tartott egy kis közönségtalálkozót, ha már adódott az alkalom. Mire kiérkeztünk, ez már véget ért, de sötétedés után ment a zúzás rendesen! Budapestiek és vidékiek, aprók és aggok, nincstelenek és gazdagok együtt bólogattak a metál muzsikára, így a péntek amilyen laposan indult, annyira belehúzott a végére! A kezdeti pangás minden bizonnyal a hétköznapok fáradalmainak köszönhető, sokan még melóztak, vagy bevacsiztak, mielőtt belevetették magukat a pogóba.

Noa.jpgA szombat lett számomra a legütősebb, hiszen olyanok csaptak a lecsóba, mint a Twister, Noa Rock, Krízis, Tűzmadár, Akela és az Omen. Bár mi az időnk többségében élveztük a természet és az alkohol adta örömöket, a zene is nagy hatással volt ránk. Itt kitérnék arra, hogy ha látattok az előbb említett két napon körbeülő fiatalokat, akik elég debilen festettek és érthetetlen okból egymást dobálták kitépkedett fűcsomókkal, akkor semmi gond, azok csak mi voltunk. Jelentjük, túléltük, nem épített egy madár sem fészket a kobakunk tetején, habár az agyi színvonalunk változatlan, viszont rendkívül jól alakítjuk a mindennapok közpolgárát. Bárhová beépülünk, lehet, hogy legközelebb az egyetemen, a hipermarketben vagy a zálogházban futsz össze velünk és fel sem fogod! A lényeg, hogy rengeteg jó bandát hordott össze aznapra a szervezők gyülekezete, ezáltal már a világosban is feketévé vált a zöld tisztás a rengeteg metállertől. Volt itt tetoválunk meg trabant presszó. Úgy ám.

Tűz.jpgA vasárnapi finálén pedig az Ad Astra, Cool Head Clan, Crossholder, Hungarica meg Action, illetve még sok más magyar rockistenség adta az ütemet. Úgy hallottam, fergeteges buli kerekedett, de sajna azt már ki kellett hagynom. Félkómában feküdtem otthon, muszáj volt kihevernem az ottalvós fesztiválokat is leköröző nyüzsgést meg pörgést, de egyesek, ha tehették, akár négykézláb is kikúsztak egy kis buliért még, hiszen tudjuk jól, ajándék lónak nem nézegetjük a fogát ám! Néha belefér egy kis járulékos észveszteség.

Nagyon sokan nem tehetik meg, hogy ekkorát tomboljanak, mert nincs idejük, vagy mert nem telik rá, de egy ekkora szabású, ingyenes fesztiválnak ki tudna ellenállni? Öhm.. na jó... csak úgy megsúgom, a múltévi Pokolgép nagyon adta, idén igazán hiányoltam őket...

Ha többet szeretnél olvasni Tőlem, Rólam: siratoll.blogspot.com

süti beállítások módosítása