Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Glóbuszpopsi és tetkódelta

2014. szeptember 12. - Ofi.

Mielőtt bármibe is belekezdenék, előbb vessünk egy pillantást a képekre. Talán így könnyebb lesz megfejtenünk, miről is van szó.

nikimaci jusztifijú.jpg

Na, mit szóltok? Kik ezek az emberek, és miért csinálják azt, amit?
Először azt gondoltam, talán egy farsangi bulin vagyok az elvonón, ahol a páciensek titokban becsempészett kokóadagjuk következetes elfogyasztása által kezdtek extatikus arckifejezések és különös (szexinek nem mondható) mozgáskultúra előadásába. Sajnos tévednem kellett.
Ez nem elvonó, hanem valami sokkal durvább. Amerika. Béjbe.
Lássuk hát, mi történt a Fashion Rocks 2014 Barclays Center-ben megrendezett megabuliján, mely élőben megtekinthető volt a CBS csatorna (helyi idő szerinti) kedd esti műsorán, 21-23 óráig.
A Fashion Rocks egy minden évben megrendezésre kerülő megakoncert, ahol sztárok tucatjai villanthatnak egy nagyot a zene és a divat egymást segítő energikus kapcsolatának jegyében. A szeszélyesen változó divat- és zenetrendek kapcsolatát mi sem fejezhetné ki jobban, mint a fellépők névsora: többek között Jennifer Lopez, Usher, Pitbull, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Duran Duran, KISS, The Band Perry, Rita Ora és még sokan mások.
A divat és viselettörténet elkötelezett híveként minden ilyesféle gondolatmenet előtt fejet hajtok, hiszen mivel, ha nem zenével lehet a legpompásabban kifejezni design és szabászat iránti tiszteletünket. És itt kezdődnek a problémák: ha a képeket alaposan szemügyre vesszük - bár felületesen is ránézhetünk, kinek mi esik jobban -, azonnal feltűnik, hogy a fellépőkön alig volt ruha. Usher után talán Justin Bieber volt a második leginkább felöltözött sztár, azonban testének túlzott eltakarásától való félelmében gyorsan neki is állt sztriptízelni, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse kidolgozott izmait és számos tetoválását, amelyeket vélhetően kedves rajongóival vagy brazil valutapillangókkal eltöltendő rövid pásztorórákra szánt. Az est fénypontja talán az óriási méretűre duzzasztott hátsó felű Nicki Minaj lehetett, aki párzási időszakukban lévő nősténymedvéket megszégyenítő módon nyitotta ki csodálatos személyiségét a világra. Lovely.
Nem tudom, mennyi pénz járt a performanszok előadóinak, de úgy vélem, éppen elég ahhoz, hogy az édesanyám korabeli J Lonak megérje pucsítani egy kiadósat. 

rocks-8.jpg 

süti beállítások módosítása