Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

5 TIPP A STÍLUSOS KERTI PARTIHOZ

2014. június 12. - Papay Anami

wedding_09.jpgRemélhetőleg mire ez a cikk megjelenik nyoma sem lesz már a borongós, esős napoknak és javában tombol majd a kánikula otthon és itt Londonban is. A nyári szünet közeledtével elkezdődik a kerti mulatságok ideje – ennek jegyében összegyűjtöttem pár kis költségvetésű ötletet, amivel még hangulatosabbá varázsolhatjuk a nyári partikat a szabadban.

Szalagok, girlandok

Színes papírláncokat már az óvodában is készítettünk – ki gondolta volna, hogy a technika elsajátítása később is jól jön majd. Használj szalagokat, papírt, de régi színes trikókat is felszabdalhatsz, a hatás ugyanolyan jó lesz. Még egy plussz, hogy ezt a dekorációt a gyerekekkel együtt is készítheted.

Szalagok 1.jpg

Szalagok 2.jpg

Szalagok 3.jpg

Virágok

Talán a legegyszerűbb eleme minden miliőnek – a virágok pozitív energiát és vidámságot sugároznak. Tégy egy-egy szálat régi üvegekbe vagy szedj pár csokorra való mezei virágot és tedd kompótos üvegbe. Kösd át rafiával vagy színes szalaggal és már kész is.

Viragok 1.jpg

Viragok 2.jpg

Párna és vánkos

Fontos, hogy legyen hova kényelmesen leülni. Vigyél egy kis extra stílust a buliba mintás és színes párnákkal, vánkosokkal és pokróccal. Rendezd őket kupacokba a földön, ha piknik hangulatot szeretnél vagy helyezd őket raklapokra, ládákra, melyek ideiglenes kanapéként szolgálhatnak.

Parnak 3.jpg

Parnak 1.jpg

Parnak 2.jpg

Tálalás

Régi kredencek vagy fából készült játékkonyhák vintázs varázst kölcsönöznek a partinak. Ha ilyen nincs otthon használj ósdi porcelánt, evőeszközöket, poharakat – biztosan találsz 1-2 stílusos kiegészítőt a padláson.

Talalas 2.jpg

Talalas 3.jpg

Világítás

Egy jó kerti parti elengedhetelen része a világítás, melynek számos formáját választhatod. Tekerj karácsonyi égőket a kert fáira, napernyőre, használj gyertyákat, lampionokat vagy fáklyákat.

Vilagitas 3.jpg

Vilagitas 2.jpg

Vilagitas 1.jpg

Vilagitas 4.jpg

 További inspirációkért látogasd meg a blogomat: www.anamiblog.com, illetve Facebook-n, Instagramon is megtalálsz (Anami blog).

süti beállítások módosítása