Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. május 31. - Jam01

E héten a keményebb zene kedvelőit helyezzük előtérbe, ugyanis 2014 nekik jobban kedvez, mint az elmúlt 5 év összesen. Így tehát belepillantunk az új Miss May I első klipes nótájába, megnézzük milyen az, ha az Intervals végre nem instrumentális zenét készít, valamint egy személyes kedvencem, a Memphis May Fire legújabb videóját is végigüljük. Kukoricát a kézbe, hangerőt fel, katt!

 

Miss May I - Gone

Április 29-én érkezett a banda legújabb lemeze (június 24-én pedig maga a banda érkezik az A38-ra, a We Came As Romans társaságában), amely ugyan a kezdeti renomét nem állítja helyre, de egynek elmegy. Az első klipes dal igazán nem győzött meg túlságosan, de mint kiderült, ez a lemez egyik zenitje, tehát az egész albumra vállalkozóknak kitartást!. Amúgy nem rossz ez a dal, még gitárszóló is van benne, csak éppen sablon és már ezerszer hallottuk. Plusz, ami számomra még fájóbb, hogy a tiszta vokál nem hozza azt a kimagasló dallamvilágot, amelyet elvárnék. Persze egy Bury Tomorrow mellett eléggé nehéz labdába rúgni... 

Intervals - Moment Marauder

Az eleddig instrumentális muzsikával hasító banda első olyan videója, amelyen már az éneklés is teret kap. Végre! A zene minőségére eddig sem volt panasz, hiszen a matekos, progos dalok két EP-n keresztül kényeztettek minket és olyan dalokat hagytak örökül, mint a felülmúlhatatlan Mata Hari. De tagadhatatlan, hogy Mike Semesky csatlakozása csak tovább emelte a színvonalat és most már a Protest the Hero-Night Verses képzeletbeli élcsapatom mellé betársult harmadiknak az Intervals is. Az A Voice Within című album tehát minden stílusbarátnak kötelező, legközelebb el is mesélem, hogy miért.

Memphis May Fire - No Ordinary Love

Első single-jéhez készítette első klipjét a banda (mármint ami az új lemezt illeti), amelyben meglepően erős sztorivonalat kapunk. Nem, nem kell Jared Leto-ra gondolni, nem ő írta a forgatókönyvet. Viszont a tékozló fiú esete igencsak jól sült el Matty Mullinsék új videójában, ráadásul a zenélésnek választott színtér is meglehetősen jól lett összepakolva. Az pedig, hogy a dal az új lemez egyik legjobbja, arról talán senkit nem kell meggyőznöm, miután meghallgatja a nótát. A lemezről később értekezünk.

Jam

süti beállítások módosítása