Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. május 10. - Jam01

Erre hétre igazi pop-halmazt tartogattam Nektek: folytatódik a Fall Out Boy vámpír-sztorija, meghallgatjuk a Tankcspda legutóbbi, koncertbeszámolóval megspékelt nótáját valamint egy igazi fesztiválhimnusszal is gazdagszunk, az Animal Cannibals jóvoltából.

Fall Out Boy - Rat A Tata

Végre a Courtny Love-os dal is megkapta a neki járó figyelmet és ahogy sejthettük, az énekesnő nem szende kislányt alakít a kisfilmben. Az agymosás és a csordaszellem jegyében érkezett meg hozzánk a kilencedik rész a tizinegy epizódosra tervezett Youngblood Chronicles-ből, ahol természetesen a Save Rock n Roll dalai és a zenekar tagjai kapják a főszerepet. Akikből egyébként egyre kevesebb van, persze mindenféle kilépéstől és kirúgástól eltekintve. Nem lövök le poénokat, mert nem szokásom, de JÖJJÖN MÁR ELTON JOHN, kéééééérlek!

Tankcsapda - Jóképű

A TCS-nek még mindig fut a szekér, talán jobban is, mint azelőtt bármikor. Erre hívja fel a figyelmet a most következő videó. A zene nekem eléggé semmilyen, nincs benne sem a húzás, sem az az elgondolkodtató mélység, amit Lukácséktól kapni szoktunk. Így persze érthető a koncertképekből összeollózott videó, hiszen a buli belefér, de ezzel a b-oldalas szerzeménnyel én annyira nem büszkélkednék. Persze ez a banda Magyarországon már bármivel előjöhet, hiszen a nép így is, úgy is kajálni fogja, de azért járjunk nyitott füllel: nem minden arany, ami Tankcsapda. (max. aranylemez...)

Animal Cannibals - Fesztivááál

Bár nem vagyok kimondottan műfaj-szerelmes, de az új Animal Cannibals dolgokról mindig meg kell emlékezni, hiszen királyság! Qka és Ricsi mindig valami olyasmival rukkol elő, amire senki nem számít. Így történhetett, hogy megírták az idei (de talán még a jövő évi, vagy az azutáni) össznépi fesztiválhimnuszt, amit boldog-boldogtalan együtt fog üvöltözni, ittasan és egyéb tudatmódosult állapotban (dehogy, ilyenek nincsenek Magyarországon!). Szóval a lényeg, hogy katt a lejátszásgombra, fújjuk fel a gumicsónakot, hűtsük be a bambit, tárcsázzuk a haverokat, csomagoljuk be a barátnőket, oszt irány az első fesztivááál!

Jam

süti beállítások módosítása