Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. április 02. - Jam01

Erre a hétre is jutott élő felvételünk, most az új lemezét promótáló Subscribe-tól, egy szöveges videót is kivesézünk a Voice-ból megismert Karai Anna és a Fish!-ből ismerős Kovács Krisztián duettjével, és a nagy visszatérést jelentő, legújabb 30Y klip is befutott. Tessék lapozni!

Live: Subscribe - Ringside Seat

Elég érdekes, de a régi lemez egyik dalával promózza a csapat a március 3-án érkezett új lemezt. A sztorihoz hozzátartozik, hogy az új korong (egy bizonyos, megrendelhető csomagja) egy bónusz DVD-t is tartalmaz, amelyen ilyen, GoPro kamerával rögzített élő felvételeket találunk majd. Öt különböző koncerten készültek a videók, ezeknek összevágott és megcsiszolt végeredménye a DVD. Kíváncsi vagyok, még én sem láttam a teljes felvételt, de addig is mindenkinek egy kis real American feeling, ugyanis a Ringside Seat egy az egyben elférhetett volna akár egy Audioslave albumon is.

 

 

Lyric: Karai Anna feat Kovács Krisztián - Zaj

Fish-zenére, női vokállal megfűszerezett Senior Hal, egyszerűbb és könnyebben emészthető dallammal és szöveggel. Ennyiben össze is lehet foglalni ezt a három percet. Menni fog a rádiókban, mert oda készült (meg mert Karai Anna valamilyen szinten celebbé vált a Voice miatt), egyébként meg inkább felejtsük el és tegyük vissza a lejátszóba a Konzervzenét. Senior Hal for President!

 

 

Klip: 30Y - Ahogy elképzeltem

Négy számos EP-vel tért vissza a pihenő után a pécsi alterbrigád, íme az egyik. Rezignált ballada egy fodrász mindennapjairól. Nem kell túlgondolni a dolgot, még mindig az átvitt, elvont értékek és megközelítések foglalkoztatják Beck Zoliékat (ugye milyen szép paradoxon???), de ami a legjobb az egészben: a banda csak egy villanásnyi epizódszerepben tűnik fel. Magyarországon nagyon kevesen merik ezt bevállalni, hiszen egy olyan nemzetben élünk, ahol mindenkinek mindent a szájába kell rágni. Pedig furcsa, mert így is feltűnik nagyon sok embernek, hogy vidóklipet néz. Engem ezzel a videóval megvettek! (Ráadásul az EP másik három dala is egészen kiválóra sikeredett, de ezt csak így zárójelben: tessék hallgatni!)

Jam

süti beállítások módosítása