Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. február 05. - Jam01

Az év elején beköszöntő uborkaszezonban fulladozva megleshetjük a Hooligans és a Fall Out Boy legutóbbi kisfilmjeit, valamint egy igazi újdonságot, az Architects lemez- és turnépromótáló klipjét. Igazi csemege!

Hooligans - Mindörökké

Első klipjét kapta meg nemrégiben a huligánok p(l)atiáns új lemeze. Se a videótól, se a daltól ne várjunk csodát: mindegyik olyan tipikus hooliganses. Se több se kevesebb. Talán a mondanivalóval érdemes egy kicsit behatóbban foglalkozni, de igazából az is 12 egy tucat, szóval átlendülhetünk a kisfilmen elég hamar.

Fall Out Boy - Death Valley

Nyolcadik epizód, újabb szereplők, kisebb-nagyobb fordulatok... szóval közelítünk a végéhez! Az előző részben Patrick kapott a jóból, most pedig az előző rész végén sanyarúan elhalálozott Joe-nak jut egy szeletnyi a tortából. Nem lövök le poénokat, elég legyen annyi, hogy Tommy Lee vendégszereplése telitalálat volt, Courtney Love már készülődik, tehát valószínűleg a Rat A Tat lesz a következő kisfilm, a finálé pedig már belátható közelségbe került. Szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint Elton John-t várom a legjobban...

Architects - Naysayer

Hamarabb érkezik az új Architects, mint bárki is tippelte volna. Milyen lesz? Körülbelül ilyesmi: Erős felvezetőt kapott a március 11-én érkező Lost Forever // Lost Together. Lehet benne bízni, hogy Sam Carterék magukra találtak és végre egy igazán ütős, elejétől a végéig érdekes lemezzel kedveskednek a kitartó rajongóknak. Apropó rajongás: azt ugye senkinek nem kell mondani, hogy április 3-án a Dürer kertben a Northlane, a Stray from the Path és a More Than Life társaságában szétszedi a színpadot az Architects!? Ott a helyed!

Jam

süti beállítások módosítása