Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Való Világ reloaded, avagy a színvonal egyre süllyed...

2014. január 16. - Penny Wise

Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben a villalakók, megváltozott környezet és megváltozott szabályok közepette.  Már aki kíváncsi rá. De nyilván no problem a kereslettel, hiszen mint tudjuk, a kereskedelmi tévéknek csak a nézettség számít és pont. Ezt a részét a dolognak le is zárhatjuk. Való Világ.jpg

Az újságok által a leendő nézők számára csepegtetett információkból pedig némileg azt is leszűrhetjük, miféle népség költözik a villa falai közé. Megnyugtatok mindenkit: igényesség az ugyanannyi lesz benne, mint eddig. Sőt, mi több: sokkal kevesebb. Bár valójában magam sem tudom a pontos okát, miért is írok olyan témáról, amitől a hideg ráz, azt hiszem, a kérdésben benne rejlik a válasz is. Hogy Puzsér Róbert szavaival éljek, a médiában tapasztalható szellemi környezetszennyezés láttán képtelen vagyok befogni a szám, és szinte Pavlovi reflex-szerűen tör ki belőlem a felháborodás újra meg újra. Hátha egyszer lesz foganatja az efféle cikkeknek; legalább néhányan felébrednek Csipkerózsika-álmukból; végre látni is fognak, nem csak nézni.
Hogy aszongya: az első beköltözők között itt van mindjárt a Péklapát-díjas Aurelio gyerek, a maga hiperalacsony (érzelmi) intelligenciájával és hipermagas egójával, akit csak „olasz csődörnek” titulálnak a lapok, mivel az egyik szülője olasz. Ezzel magyarázza a szerencsétlen, hogy ő bizony nem bír a vérével, és neki bizony punci kell, mindegy, milyen áron, mert rögtön a Dunának megy, ha nem kapja meg, amit akar. De mit is beszélek, hiszen ilyen nincs a világon, sőt az egész univerzumban sem, hiszen – bevallása szerint – őneki ellenállni nem lehet, úgyhogy vigyázzon minden fehérnép: Aurelio jön, lát és kefél. (Mondja ő.) Nos, néztem ennek a kis gyökérnek a képét az újságban, aztán láttam a legelső adásban – mondván: hátha ihletet kapok, és reájakattanok illedelmesen –, de először a viszolygás, majd a röhögőgörcs kapott el. Kisöcsi, te oly messze vagy a FÉRFI fogalmától, mint Éjjel-Nappal Budapest az Emmy-díjtól. A FÉRFI ugyanis arról ismerszik meg, hogy talpig úriember. Úriember pedig nem csinál olyat, mint amit állítólag ő elkövetett: a barátnője szüzességét fogadásból – no és kemény 20.000 forintért – egy darab webkamera és pár haver árgus tekintetének kereszttüzében vette el. Szerinte ez vicces volt. Szerintem nem az. Az ilyen egyszerű, aljas kis mocsadékokat én minden szívfájdalom nélkül kergetném vasvillával egy férfibörtön zuhanyozójába szappant keresgélni, néhány kétajtós szekrény börtöntöltelék társaságában. Na, akkor megtudná a magyarok istenét, hogy milyen, amikor porig alázzák az embert. vv6.jpgTermészetesen a beköltözők között megtalálható az ő lelki ikertestvére is, egy nem éppen a szemérmességéről híres nőstény képében. Charlotte ugyan első látásra mutatós, ám a baj az, hogy ő válogatás nélkül mutogatja magát mindenkinek. Aztán megszólal, és mesél magáról… Megtudjuk, hogy „persze” ő is szexfüggő, de olyannyira, ami miatt nem érdemli meg a „nő” megnevezést; legfeljebb egy elhasznált, ócska lotyó jelenik meg a lelki szemünk előtt. Szerinte tök természetes, hogy 26 éves létére már több száz férfi nemi szervvel került közelebbi ismeretségbe; a memóriája azonban nem túl jó, mert ötszáznál abbahagyta a számolást. Szerinte ezzel baj nincsen, mert ő legalább őszinte és csak élvezi az életet. Uraim! Tegye fel a kezét az, aki egy ilyen „úrinőt” képes lenne komolyan venni és tisztelni, sőt, akár leendő bambinói édesanyját látni benne! Esküszöm, befizetem a nemibeteg gondozóba egy alapos kivizsgálásra!
Aztán itten van a rózsaszín, szőrös kovbojkalapos Alexa, akinek a „nevetésével” még a dinoszauruszokat is fel lehetne riasztani többmillió éves álmukból. Ő is „intelligens” leányzó; rögtön a bemutatkozó kisfilmjében rímfaragással próbálkozott, aminek a lényege, hogy úgy rá van állva a bránerre, mint Süsü a vadkörtére. Emellett visít, üvölt, hörög, mintha valami heavy metal koncerten lenne; pedig csak az RTL Klub stúdiójában van. Több szót nem érdemes vesztegetni rá; bár csinoska, csak ő se szólaljon meg. A Való Világ azonban sajnos nem egy némafilm.
Simon simán csak bolondnak látszik; pedig egyetemre jár. A Robert Pattinson és Daniel Radcliffe „nászából” született srácról egyelőre nem lehet eldönteni, hogy tényleg elmerogygyant-e, vagy pedig csak megjátssza az ütődöttet. Bár ő legalább nem a dugványozási technikájával akarja elkápráztatni a nagyérdeműt. Elmondása alapján, ha megunja a banánt, meglóg, mint Andy Dufresne a Shawshankből. (Ő volt az a fickó Stephen King A remény rabjai című kisregényében, aki 20 évet töltött börtönben.)
Macsó-Zsolti tűnik a legértelmesebbnek az eddigiek közül, már ha nem paradoxon ezt a szót a Való Világgal egy lapon emlegetni.
Végül itt van Iza, akiről igazából nem tudok semmit, mert amikor ő következett a beköltözéssel, értelmesebb elfoglaltság után néztem. Ahogy a sajtóban olvastam, ki volt bukva, amikor Istenes Bence megjelent nála; merthogy nem volt tökéletes a sminkje. (Könyörgöm, valaki lőjön le!!!!)
Hát, ez volt az első eresztés, mi pedig levonhatjuk a konzekvenciát, hogy a képmutatók és álszentek országa vagyunk. Míg ugyanis egy 17 éves ki van tiltva egy dohányboltból, nehogy lássa, micsoda bűvös dolog történik odabent, addig az persze senkit sem zavar, hogy ezt a szennyet főműsoridőben vetítik, így hozzájuthat a fiatalság. És tuti, hogy hozzá is jut.
Ez vár tehát ránk a VV6-ban, és ki tudja, még mi nem. Kedden beköltözött nárcisztikus VV Józsi, aki tuti szintén a színvonalemelés végett lett lakó; meglepő módon ő is csak dugni akar bent, mint a nyulak. Meg jön Dorka is, aki viszont a világ minden kincséért sem feküdne le senkivel, de ezen kívül bármit megtenne a győzelemért.
Istenes Bencére meg az új szavazórendszerre (VV applikáció okostelefonra) inkább már nem is vesztegetnék egyetlen betűt sem. Öveket becsatolni, kezdődik az agypusztítás! Már akinek.

süti beállítások módosítása