Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mi Nők...

2013. december 03. - dorkada

Felfordult a világ.

nő2.jpgEgyre jobban szembetűnik nemiségünk genetikailag kódolt viselkedési "normájának" felborulása. Valójában arra gondolok, hogy a Nők már nem a klasszikus nőiességet képviselik. Munkában, és otthon is egyre határozottabban, keményebben, sarkosan viselkednek, nem csoda hisz ez ma már norma. Ennek megvannak a különböző okai. Privát véleményem szerint az emancipációs "fejlődéssel" kezdődött minden és a felgyorsult világnak és elvárásoknak köszönhetően kicsit elszaladt a ló ezzel a történettel.

Nők a tradíciók szerint  alapvetően a gyengébb nem képviselői, gondolok itt az érzékenységükre, lelkükre, ők az anyák, ők jelképezik egy családban az állandóságot,megteremtik az otthon melegét, gyermekeket hoznak a világra , gondoskodóak, odaadóak, otthon vannak amikor a család többi tagja hazaérkezik, szeretet-teljesek és még sorolhatnám a tipikus jelzőket (vonatkoztassatok el kirívó esetektől).  Régen nem okozott problémát ha otthon maradtak a gyerekkel, gyerekekkel, mert létezett -talán még  most is- hivatalosan háztartásbeli titulus, nem görcsöltek azon hogy a féléves kicsinek bölcsit találjanak, mert veszélyben a munkahely, vagy vissza kell menni dolgozni és apa marad otthon GYES-en, mert anyának több a fizetése.

nő.jpgManapság a Nők 80%-a  -tisztelet a kivételnek - arra törekszik, hogy elsősorban egzisztenciát teremtsen, élje a hozzátartozó általában szingli életet, és nagyságrendileg 35 évesen vállaljon gyereket, de akkor is minimális időt töltve -3 év helyett jó ha 1-1,5 évet- az otthon léttel, mert az üzleti világ egy pillanat alatt megrágja és kiköpi ha nem húz gyorsan vissza a mókuskerékbe. A Nők folyamatosan dolgoznak azon, hogy elismerjék munkájukat, és bizonyítást nyerjen az a tény hogy nem  különbek a férfiaknál A felpörgött világ arra késztet, hogy az ember lánya lelkileg erős, szívtelen, az üzleti életben kegyetlen jégkirálynő legyen . Sokan élvezik az elért sikereket, és észre sem veszik hogy lelkük egy darabja elveszett. A Nők nagy részének napi rutinná vált hogy ridegek, szürkék és a természetes mivoltukkal ellentétben érzéketlenebbek legyenek. Sokan büszkék arra amit elértek, és ezért minden tiszteletem az övék, ezáltal valóban "tökös" nőkké változtak. Húzzuk ki magunkat, legyünk büszkék, hogy nap mint nap megbirkózunk a sikerorientált lelketlen valósággal, hogy megvalósítjuk magunkat és álmainkat.

Egy gond van az egésszel. HA A Nők viselkedésben ilyen "kegyetlenné" és férfiassá váltak, hogy is tudnák a teremtés koronái gyakorolni a rájuk szabott férfiúi szerepet?  Hogyan  óvjanak, védjenek, segítsenek, gondoskodjanak róluk, mikor nap mint nap azt látják, hogy a gyengébbik nem túlnőtt a feladatán, felvette a férfiakra kiosztott jegyeket, ezeket kihasználva igen jól boldogulnak, és a legnagyobb gondjuk az, ha a vibrátorban nem működik az elem. 

A felsoroltak teljes tudatában bátran kijelenthetem, hogy Én szeretem a klasszikus női mivoltot. Szeretem  minden gyengeségével és érzékenységével együtt, nekem teljesen megfelel. A klasszikus, már konzervatívnak számító Férfi-Nő kapcsolat híve vagyok.

Szó mi szó, soraimmal a világot megváltani nem fogom, hiszen: The Show Must Go On!

süti beállítások módosítása