Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A reklámok jegyében, avagy egy promóter napja

2013. december 01. - Hekksütő Marika néni.

Úgy kelek az Ikeás ágyam Dormeo matracáról, hogy kurvára menstruálok. Ez azért is probléma, mert a 3 imbecilis, vigyorgós barátnőmmel ma shoppingolás volt a cél, azonban ez egyre inkább meghiúsulni látszik.
Felhívom anyámat, majd mielőtt elpanaszolnám neki rettentő reggelem mibenlétét, ő elpanaszolja, hogy mennyire küzd a vizelettartási problémáival, és mi lesz így Sacikával, a keverék törpe schnauzerrel, mert apámra sem lehet számítani, nagyobb a prosztatája, mint a fülöpházi polgármesteri hivatal, feszt az útszélire hugyál, hát mi lesz így Sacikával.  Aztán kattan a telefon, kurva Samsung, ez is szériahibás.
Kelek föl, bedobok egy Saridont, mert még mindig nem tudtam megemészteni, hogy ma ingyen parkolhatnék az Arénában.

tv1.jpg

Becsattogok a fürdőbe, mosom a fogam, hát nem vért köpök.
Pedig gyümölcsöt eszem, cetebét szedem, mi lehet a baj.
Ezen gondolkodván nyúlnék a polcra, mikor meglátok egy doboz O.B-t. Rögvest jóleső bizsergés cikázik végig csiklóm környékén, kapok is a mobil után, tárcsázom fantom barátnőmet, majdan örömmel értesítem, hogy mehet a buli, mert feldugtam egy tampont és kurva jó kedvem lett.
Szaladok a lakáson, ejtem a fekete kapszulát az elektromos presszómba, ami Klúni képmását habosítja, gőzös kávém tetejébe. Bedobok 2 bifiduszt, meg három Espumisan-t, hát csakne' fingjam már tele a Zarát.
Kenek egy kis Rexonát, hogy még jobban izzadjak, majd keresek egy hófehér nadrágot, mert ha menzeszelek, akkor kuss van és fehér.
Biztos, ami biztos, körbetelefonálok, hogy mindenki húzzon indokolatlan tűsarkút, majd elégedetten nézek a tükörbe, mikor is heveny kaparást érzek torkomban. Menten nyelek egy Strepsils-t, vagy inkább kettőt, mert a citromosnak tök jó az íze, eztán pedig bontok egy Neocitrant, mert mi van, ha leköpnek a metrón és beteg leszek, akkor végképp senki nem tudja majd levinni Sacikát.
Veszem a kabátom, a Saridont azért bedobom a retikülbe, hátha a buszsofőrnek is fájni fog a feje, vagy a sindelfingeni rezesbanda játszik a megállóban.
Alig indulok, zuhogni kezd az eső, persze ernyő nuku és a Family Frostos kocsi is áthajt rajtam, kétszer.


- Hát persze bazdmeg!

- csapok megviselt homlokomra. Érintetlenül maradt konyhámban a Jóreggelt-em, hát honnan lesz így sírig tartó lendületem.
Ez így nem járja, szaladok az Aldi-ba, fellökök két háziasszonyt, sietek, mert székrekedésem van. A fagyasztott részlegen megpillantom egy régi ismerősöm, de a fekete, kötött pulcsija jobban érdekel. Tárcsázom a sztájlisztom és vehemensen mesélem neki fétis történtem. Ő javasolja a Perwoll Black Magic-et, valamint a kifutót, majd vonalat bont. Én rohanok a cél-részleghez, nem baj, Calgon is kell, múltkor a szerelő Kálmán majd' agyonvert a vízköves fűtőszállal, amiért még mindig nem használom odahaza.
Minden megvan, beállok a pénztárhoz, gyermetegen nézelődöm, majd megpillantok egy csomag Orbitot és hamarjában előtör gyermekkori lázálmom, mikor dekorcukorral díszített beszélő fánkok vettek üldözőbe és leheltek rám. Tépem is a csomagolást, bedobok kettőt.
Fizetek, futok tovább, a Rexonától már izzadok, mint a kömlei halott, de semmi probléma, mert az Air Wick illatgyertyám elnyom mindent, hisz egész nap abban a szarban ülök.
Míg várok a buszra, meglátok egy foszladozó promo plakátot a Csók és Szerelem száznegyedik részéről majd rájövök, hüvelygombám van. Hívom a dokimat, de foglaltat jelez, s épp kezdek dekadens hangulatba kerülni, mikor eszembe jut, hogy 2 főétkezés közt vagyok, így hát pofánbaszom az újságost, mire lezuhan egy raklap Kinder tejszelet, maga alá gyűrve a kallert és egy kisnyugdíjast.
Ez is pipa, gombákat elfelejtem, érzem az enerdzsit, érzem a cselendzset, sietek, késésben vagyok, a delíriumos társaság már biztosan tűsarkakon ül. Majdnem átlépvén az Aréna küszöbét egy hobo gyerekbe botlom, krákog, mint a kehes ló, de nem foglalkozom vele, kíméletlenül pofájába üvöltöm, hogy Robitussin és folytatom utam.
Végre megérkezem, elcsapunk egy rakétát és mosolygunk a kezünkben lapuló, meggyűrt kuponok felett. Besétálunk a boltba, majd kommunális táncba kezdünk, s a rökamiét meg-megkerülve, az Always betétekről megkomponált nótával búcsúztatjuk a napot.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

süti beállítások módosítása