Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Pasiriasztó kollekciók, hogyan öltözz ha egyedül akarsz maradni

2013. szeptember 20. - Tágrazártszemmel

A-kirakati-babák-fontos-kelléke-a-cipő-2Ezennel szeretném felhívni férfitársaink figyelmét a következő dologra. Az, hogy mi nők, képesek vagyunk órákat készülődni és e procedúra után, úgy kilépni az utcára, mintha egy divatmagazinból vágtak volna ki és keltettek életre, nem csak nekik szól. Igen, bizony, nemcsak a teremtés koronáira szeretnénk felcsücsülni, mint pont az i-re, hanem, és most jön a szenzáció, hanem nőtársainknak is bizonyítékot adni, hogy „ez a csaj itt, akit úgy nézel, hogy egy kanál vízben megölnél, bizony jobb nő, mint te anyukám!”

Ha már ezt a féltett titkot megemésztettük, akkor azt is meg kell említenem, hogy bizony, eme topmádül kisasszonyok, hiába libbennek el az urak előtt kirakati baba szerkójukban, bizony, tuti biztos akad rajtuk olyan darab, amitől egy pasi összes szál haja kipotyog.

Így engedjétek meg, hogy néhányat ebből a kollekcióból megosszak veletek.

Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy amit mi kényelmesnek és lazának találunk azt a pasink tuti űber gáznak fogja. Így hát felejtsük el a laza bő cuccokat. Esetleg otthon apu előtt rohangálhatunk ilyenben, ő édesnek fogja látni pici lányát egy trottyos naciban is, de a kiválasztottunkat kíméljük meg ettől a látványtól.  Így hát egyenesen következik ebből ugye, hogy az utcán viselt teleszart búvár nadrág kontra Jázmin hercegnő nadrágja fazon sem utcára való. Ugyanis a pasik kimondottan rosszul vannak ettől a típustól. A poén ebben, és itt el kell keserítenem egy-két sorstársamat, semmilyen alkatú nőnek nem áll jól ez a fazon.  Sőt, ha a célja az lenne ezzel a női társadalomnak, hogy kevésbé szeretett zsírpárnácskáikat eltüntessék a szemek elől, sajnálattal közlöm, ezzel csak még inkább rontanak a helyzeten és növelik a testméretet, nem pedig ápolnak és eltakarnak.

Kényelmi faktorunk további növelését szolgálja hőn szeretett, csak beleugrok és megyek, minden színben, mintában, anyagból kapható kedvencünk, a balerina cipő. Mint fent említettem, mivel ez célszerű és komfortos, így a férfiak többsége rühelli.  Egyéb más lábbelijeinktől is kiüti őket a ragya, ilyenek az UGG típusú cipők, a gumicsizmák, az indokolatlanul magas cipők, amikben nem tudunk rendesen járni és a nyitott orrú csizmák. Utóbbihoz hozzá társulva, érthetetlenül állnak a nagy népszerűségnek örvendő nyári csizmához. Mért? A válasz egyszerű. Mi hiába tudjuk, hogy anyagában úgy lett ez megalkotva, hogy az nyári vagy átmeneti időben hordható legyen, ők egyszerűen a két szót nem tudják összeegyeztetni. Tehát nyáron nem hordunk csizmát, mint ahogy télen sem strandpapucsot ne adj Isten zoknival.

LBDM05-horz

Ha már itt tartunk, bizonyos lábmelegítő eszközeinket is máglyán körbetáncolva égetnék el. Ilyen például a térdzokni, amit inkább idióta, fonott copfú, iskolás japán lányoknak ajánlanának kockás rakott szoknyához, mint a saját csajuknak.  ( Itt halkan megjegyezném, négy fal között unalmas időnket elütni, hasonló szerepjátékokkal … ) A praktikusnak nem mondható viselet ismét az érthetetlen kategóriában kapott helyet, ugyanis vagy a vádlink sül meg vagy a combunk fagy lilára. Ebbe a táborba száműzték a nagymamánktól elcsent, 600ezer denes vastag harisnyáinkat és a 90-es években divatos nejlonharisnyáinkat is.

Ha már lejjebb haladtunk testünk létráján, akkor a kezdő akkordokhoz képest, most viszont a hölgyeket szeretném meghökkenteni. Falatnyi, cérna vastagságú tanga bugyikáink sok férfi számára nem annyira szexi, mint egy jól megválasztott pl. csipkés francia bugyi. A rejtély megfejtése igen egyszerű, mutat is meg nem is. A nagyitól karácsonyra kapott tepsi bugyikat pedig, azonnal ítéljük a balerinacipők sorsára.

Hope-in-her-own-street-fashion-style-looks-so-vintagesIgen a nagymama stílusú, így a vintage cuccok, nem keltik fel az erősebbik nem érdeklődését, sőt egyenesen feláll a szőr mindenükön, ahol van, a függönyhöz hasonlító anyagok, a nagymuter otthonkájáról elcsent minták láttán.  Ha ehhez feldobunk egy nagy karimás kalapot, máris bérletet vesznek nekünk ajcsiba a nyugger klubba, hogy bingózhassunk. A chino naci mokaszinnel egy bő szövetkabáttal megspékelve pedig egyenes út az idősek otthonába. Persze akadnak klasszikus összeállítások, amivel nem hibázhat az ember és szinte akárhol akármilyen alkalomból megjelenhet egy ilyen összeállításban, de azért ezzel is szépen mellé lehet lőni, ami nem nehéz, főleg ha egyáltalán nem áll közel hozzánk a stílus. Szóval csak óvatosan a nagyi szekrényéből.

Újabb összefüggés. Férfiúink szőrzetét említve felhívnám a figyelmet arra, hogy meglepő módon ők sem szeretik rajtunk. Persze itt nem intim dolgokról diskurálunk éppen, hanem arról, amikor cipőnk, táskánk, mellényünk jeti szerű szőrzettel büszkélkedhet. Ha már magunkra veszünk egy ilyen egyedet, akkor azt csak és kizárólag módjával, vagyis egy, azaz 1db-ról beszélhetünk. Állatokból van elég, ne szaporítsuk a populációt tovább.

Állatokat említve, a légy típusú szemüvegek is kerülendők. Mint a palik, így a megoldó kulcs is egyszerű. Persze ezzel nem ledegradálni akarom erős karú társainkat. Jól tudjuk, nekik ami egyszerű, praktikus az a jó. Semmi flanc és csicsa. Tehát a válasz az, hogy eltakarja az arcod, ami arra ad sejteni valót, hogy ott bizony problémák vannak.  Célszerű lehet az eszköz, egy jól átbulizott este után, még alkoholmámoros, üveges tekintet eltakarására, vagy ha nincs kedvünk sminkelni, de csakis rövidtávon, nem minden nap használva.  Konklúzió, légynek álcázni magunkat nem cuki.

Cukifaktoruk egyébként is igen alacsony, így erre is ajánlott oda figyelni.  Túlzásba vitt cukkerkodás, heves negatív nyelést  - fordítok hányást – eredményez náluk. Talpig rózsaszínben megjelenés, kétoldali dupla copf, masnival és csoda cuki macis csattal,vagy fidre-fodros, rojtos ruhácskák csipkével díszítve,ez  az, ami minden pasinál kiveri a biztosítékot. Nem tudják elviselni. Pont úgy nem mint a bazi nagy bizsukat, csilingelő karkötő erdőt és ezek együttes kombinációit.

DownloadsJogos a kérdés, ezek után, hogy akkor mi a búbánatos kiskutya farkincáját hordjunk. Hatalmas meglepetést fogok okozni a válasszal. Egyszerű dolgokat. Igen. Ezt szeretik. Egyszerű ruhadarabok, amik hangsúlyozzák tested legjobb adottságait, tükrözik a személyiséged és a stílusod. Kiegészítőket is módjával, ne akasszunk magunkra vállig érő fülbevalót, egy egyszerűen szépen csillogó kövecske nagyobb hatást ér el mint az.

 

Tehát férfi társaink megfejtő kódja: egyszerűen de stílusosan.

süti beállítások módosítása