Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

“Akarok egy férfit …

2013. augusztus 02. - Tágrazártszemmel

… ez nem nagy ügy”

Szól ugye a jól ismert sláger!
A baj nem ott van és nem is ott kezdődik, hogy akarunk egy ellenkező nemű pajtit magunknak, hanem ott, hogy ha már kiszemeltük és levadásztuk, hogyan viselkedjünk vele.

Sokat olvasunk hallunk arról, hogy mi nők milyen bonyolultak vagyunk. Rengeteg olyan humoros írás született, amiben elemezgetik, hogy a mi igenünk az igen e és a nemünk az nem e?! Tény, hogy egy pasi jóval le van egyszerűsítve mint mi, de azért ezzel a túlkomplikálással valljuk be a saját életüket nehezítik csak meg.
El kell hogy szomorítsam Ádámainkat, azzal a ténnyel, hogy legtöbbször a helyzet megoldókulcsa annyira egyszerű, hogy ha nem gondolkodnának abban a sémában,hogy “ezt most akkor hányféle képen is érthetem, és ő most melyikre célozgat”, akkor az életük egy amazonnal csupa móka és kacagás lehetne!!

Oké! Bevallom, vannak dolgok, amikben nem vagyunk teljesen egyértelműek, de olyankor csak annyit kéne tenni, hogy picit több kraftot beleadni és akarni a “világméretű” probléma felgöngyölítését, hogy kedvesünk éppen mért nem szólal meg, nem pedig összetenni a kezeket és elmormolni egy köszönő imát, hogy végre csend van!

Nekünk is ép oly nagy rejtély az ellenkező nem mint az ellenkező nemnek :) ! Pont ez benne a jó.
De ha már megpróbálnám megfejteni a férfiakat nőként,így tenném (akinek nem inge ne öltözködjön!! :P) :

A férfiúi becsület kódexből a nőkre átirányítva fontos és elengedhetetlen, hogy a kiszemelt őszinte legyen.
Persze, amint régi kalandokról vagy egyéb nem általa nyújtott örömökről kezdünk el őszintéskedni, ez a szabály átmódosul és jön a következő fontos dolog a nem vagyok kíváncsi a hódításaidra. De te ámulva hallgasd végig “hogyan és hány csajnak lőttem gólt”. Beszólni, kritizálni, megjegyzéseket tenni szigorúan tilos, mert akkor jön a “mindenért hisztizel” jól ismert szöveg, és a végén még mi leszünk azok akikkel nem lehet normálisan megbeszélni semmit. Szóval légy őszinte de mégsem! Egyszerű nem. :D Aztán meg ha előjön valami amit nem mondtál el, mond hogy már mondtad úgy sem figyelnek rád annyira, ha csacsogsz, hogy be tudná bizonyítani az ellenkezőjét. ;) De, akkor megint egy újabb fogási pont, “ő mindig figyel rád”!Kivéve ha olyan dolgokról beszélsz aminek se füle, se farka, mert akkor automatikusan kikapcsol az agyuk és átáll a rendszer egy percenkénti “ahan,ühüm,tényleg,jaaa” üzemmódba. A legnagyobb bukta ebben, ha észre veszed és rá mersz kérdezni “figyelsz te rám egyáltalán?”. Ezt ne tegyük meg soha, ugyan is akkor mi leszünk azok, akik mindent túlkomplikálnak, hülyeséget gondolnak és mindenért hisztiznek.
A lényeg értsük meg a férfi lélek érzékenységét, ami annyi, hogy mindennek értik a miértjét, mindenben nekik van igazuk és mindent jobban tudnak mint mi. :P Ha ez megvan onnantól kezdve a dolgunk egyszerű, ételt főzünk nekik, persze csak is olyat amit szeretnek, sört veszünk nekik, nem zavarjuk őket soha, belátjuk és hangoztatjuk hogy ők a teremtés koronái. Mindezt mega szexin és nőiesen, készen állva mindig a szexre, amit úgy művelünk mint senki más, de persze nem jobban mint ők!

A piszkálódást félre téve, tényleg nem ennyire nehéz, és nem is teljesen egyszerű megérteni egymást, de ha meg sem próbáljuk akkor nem is fog menni. De éppen ezért lettünk így kitalálva, mert ha minden férfi és nő ugyan abban a sémában működne roppant unalmas lenne az élet.

Igaz ami igaz, néha azért jól esik egy kicsit lazulni és semmit tenni, de csak azért, hogy ha már túlságosan eluntuk magunkat beleköthessünk kedvesünkbe ;) !!

969674_c8bd01f389_s

 

Ha tetszik az oldal és amit olvashattok, goldenblog fejléc Facebook

kérlek támogass minket egy szavazattal a

Goldenblog 2013 versenyen! Megtaláltok

minket az “Ego” kategóriában!

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=4575#_=_

Köszönjük!

 

süti beállítások módosítása