Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Vajon létezik igaz szerelem?

2013. június 02. - Tágrazártszemmel

Mostanában összegeztem az eddigi párkapcsolataimat, de van egy olyan érzésem, hogy nem kellett volna. Mindezt azért csináltam, mert azt hiszem nincs olyan nő a környezetemben, akitől hallottam volna egyetlen egy pozitív mondatot is a magánéletéről, teszem hozzá az enyém is elbújhat a béka picsája alatt, mellett vagy bánom is én, hogy hova. Na jóóóó, hazudtam … Egy olyan kapcsolat van, ami a tökétesség határát súrolja … A húgoméké … Innen is nagy puszi a kis Családomnak :)

Hol azt hallom, hogy megcsalták… az esküvő előtt kiderült, hogy a párja homoszexuális… elköltözik egy másik országba… szeretőnek tartják, mert miért ne… nem válik el a volt feleségétől, mert az csak egy papír… lesittelik, de megvárja a lány, majd kijön, aztán lelép… eltitkolja, hogy nem lehet gyerek, majd 8 év után kiderül… eljegyzik, majd megcsalják… a szülők folyamatosan baszogatják őket, hogy mikor mész már férjhez, mikor lesz már unokám? Könyörgöm…SOHA!!! Kinek szüljünk? Azoknak a férfiaknak, akik közlik, hogy óóóóóhhhh még ráérünk (mik vagytok? Pató Pál urak?) vagy még nem vagyok felkészülve egy kapcsolatra, mert még nem járt a himbi-limbim minden lyukban 30 akárhány évesen…vagy még nincs meg a megfelelő egzisztenciám… Köszönjük :)  Így aztán remekül lehet tervezni.

945569_582573478444124_942101107_n

Ezek a csajok egytől egyig normálisak, és nem egyik szórakozóhelyről a másikra járnak hétről hétre, ahogy az a sok degenerált riherongy, akik illegnek-billegnek a 30 centis magas sarkújukban, és egy VIP jegyért torkos csütörtököt játszanak a mosdókban. Na ők kapnak megbecsülést… A múltkor elmentünk egy szórakozóhelyre…hát komolyan mondom, hogy a belem kifordult a látványtól és attól, amiket hallottam… Barbie and Ken felvonulás volt, majd távoztam. Azok a csajok, akik az ismeretségi körömbe tartoznak, reggel elmennek dolgozni, végzik a dolgukat tisztességesen és igyekeznek mindent megtenni azért a férfiért, aki szívük szotyoládéja, de sajnos nem kapnak vissza semmit abból a rengeteg szeretetből és törődésből, amit adnak. Helyette mit kapnak/kapunk? Semmit…

Én elhiszem, hogy ez egy tökéletesen kényelmes helyzet férfi társainknak, hogy mi fényesre nyaljuk a seggüket, mindent megpróbálunk elintézni nekik, amit kiköpnek a szájukon… kitakarítjuk a lakásukat úgy, hogy ott sem lakunk, mert ugye legyen már tisztaság… főzünk nekik úgy, hogy még egy kurva fakanalat sem tudunk rendesen megfogni, de azért megküzdünk a konyhában… vasalunk, pedig a legtöbbünk csak a hajvasalóval kötött örökre szóló barátságot… nem szólunk olyan dolgokért, amiért már más csajok fellőtték volna őket a holdra, hanem szépen csendben nyelünk egy hatalmasat és megyünk tovább szavak nélkül… nem mutatjuk, hogy belül már darabokra hullottunk, mert mosolyunk mögé rejtőzünk, így a párunk azt gondolja, hogy minden rendben van…

 945434_582023688499103_1179804857_n

Hát nem… Semmi sincs rendben. Szerintem belehalnának, ha kimutatnák a szeretetüket és mondjuk egy ici-pici megbecsülést is mutatnának felénk. Nem kérünk sokat… Adjanak egy puszit… öleljenek meg, ha szükségünk van rá, mert attól minden probléma elszáll… hallgassanak meg minket, mert nem feleslegesen csipogunk az éterbe… (azért fordulunk hozzátok, mert megbízunk bennetek)

Őszintén! Szántatok már időt egy Nőre annak érdekében, hogy jobban megismerjétek és megtudjátok cselekedeteinek, viselkedésének okait? Hogy miért húz egy láthatatlan páncélt maga köré Mindenkivel szemben? Hogy miért esett pofára sokadszorra és milyen titkokat őriz a múljában? Hogy miért tiszteli és becsüli meg azt a szeretetet és törődést, amit nyújtotok felé akkor is, amikor a legnagyobb fájdalmat okozzátok neki? Hogy miért fél és miért adja Nektek mindenetek mindezek ellenére, ami számotokra már néha "terhes"?

A válasz egyszerű: NEM. Nem, mert ha nem egy kacsacsőrű emlőssel találkoztok, aki nem látja a cipőjét a melleitől és nem egy pénzéhes ribanccal hoz Titeket össze a sors, akkor megfutamodtok és legszívesebben leszaladnátok a térképről annyira tele lesz a gatyátok, hogy a fing is sógorostul távozik belőletek. Mi elhisszük Nektek, hogy sokkal egyszerűbb az életet mély érzelmek nélkül élni és leimádkozni a bugyit az éjszaka pillangóiról, de higgyétek el, hogy nem Ők fognak Titeket meleg vacsorával várni, nem Ők fogják a gyerekeiteket tisztességben felnevelni, és igazi otthont, biztos családi hátteret biztosítani.

Az igazi szerelmet nem sokan merik bevállalni. Ezer meg ezer kérdés van a fejünkben, amikor egy friss kapcsolatban vagyunk, de kockázat nélkül nincs boldogság. Hogy mi van akkor, ha mégsem Ő az igazi? Semmi… Adtál egy esélyt a szerelemnek és annak, hogyha mégis hatost dobtál boldog leszel.

Hiszem, hogy Mindenki álarcot visel, de én álmodtam egy világot magamnak…

 

 

süti beállítások módosítása