Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Parker

2013. március 01. - Tágrazártszemmel

PARKER-Poster-02

A film története alapból kicsit egyszerű, olyan vegyített Ocean’s trilógia és Kill Bill egyveleg. Megszerezni a nagy zsákmányt minél furfangosabb módon és bosszút állni azokon, akik azt hitték, hogy megölték a főhőst... persze ebbe kardok és csúcstechnika helyett inkább lövöldöznek egy sort.

Rövid történetismertetés:
Parker (Jason Statham) profi tolvaj, akinek megvannak a saját szabályai: sosem lop semmit olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De az utolsó nagy akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik.
A kórházban való ébredés után, Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen azokon, akik rászedték. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén, Palm Beachben bukkan rá a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége, hogy közel kerüljön hozzájuk. A pénzhiányban szenvedő, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni.

Jason Statham eddig is számos akciófilmben szerepelt már, de leghíresebb filmjei „A szállító” trilógia mely által igazán híres lett, e mellett szerepelt a „Feláldozhatók” mindkét részében és tervek szerint a harmadik részben is főszerepet kap majd. Jennifer Lopez viszont énekesi tehetsége mellett, szinte csak vígjátékokban kapott szerepet, most viszont egy igazán akció dús filmben is megmutathatja, hogy nem csak az énekléshez ért!

Magyarországi bemutató: 2013.02.28-án lesz, viszont ez a film is feliratosan kerül a magyar mozikba, mint azt már lassan kezdjük megszokni!

 gugli

http://youtu.be/g5mYblCYpOI

süti beállítások módosítása