Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Oscar 2013

2013. február 27. - Tágrazártszemmel

probajpgMagyar idő szerint hétfőn hajnalban adták át az idei Oscar díjakat. Az idei gála botránymentesen zajlott. A vörös szőnyeges felvonulás nem tartogatott nagy divat bakikat, azonban a szép ruhakölteményekből sem sokat láthattunk. Összeállításunkban bemutatunk néhány jó választást és néhány kevésbé jót.

1.Jennifer Hudson: az amerikai színész- énekeső, az idei gálára egy csipkehatású Roberto Cavalli estélyit választott. Az énekesnőről tudni lehet, hogy az utóbbi néhány évben eléggé lefogyott, így már nem fél megmutatni domború, ám de már vékonyabb alakját. Táskája és cipője is összhangban volt a ruhával.
jennifer Hudson

2.Sandra Bullock: a méltán híres és tehetséges színésznő, a beépített szépség sztárja, az idő múlásával meg tanult elegánsan és divatosan öltözködni. Az évek alatt néhány divat bakit elkövetett, azonban úgy tűnik negyven felett jó szépítő brigáddal veszi magát körül. Az Oscar gálára egy szintén csipkehatású, Elie Saab kreációt választott.
Sandra Bullock

3.Reese Witherspoon: Doktor Szöszi, Ryan Phillipe egykori felesége, az idei gálára egy kék Louis Vuitton estélyit választott. A szakértők szerint ő volt az est egyik legjobban öltözött sztárja. Kifinomult ízlése nem újkori, hiszen már többször választották az egyik legjobban öltözött színésznőnek.
Reese Witherspoon

Nézzünk néhány rossz választást
1.Jennifer Lawrence: a fiatal színésznő amellett, hogy megnyerte első Oscar szobrocskáját, az idei gála egyik legnagyobb témája is volt. Miközben a színpadra tartott, hogy átvegye díját nem túl látványosan ráborult a lépcsőkre. A Dior ruhaköltemény talán túl nagy volt, habos- babos, mint egy mennyasszonyi ruha. Reméljük Jennifer megtanulja, hogy a nagy bevonuló nem azt jelenti, hogy elesik a lépcsőn, hanem azt, hogy stílusos és elegáns.
jennifer_lawrence

2. Kelly Rowland: az R’n’b énekesnő egy Donna Karan estélyiben vonult végig a hétfőn megrendezett díjátadón. A selyemből készült futurisztikus hatású felsőrész és a fekete szoknya, nem túl előnyös. Csípője túl szélesnek tűnt, a ruha pedig túl hosszú volt. Úgy tűnik Kelly stylistja szabadságon volt. Reméljük, legközelebb kétszer is átgondolja a dress code-t.
Kelly-Rowland

3.Anne Hathaway: a színésznő nemrég kiadott közleményében bocsánatot kért, amiért nem a Valentino ruhát választotta, ami az eredeti terv szerint lett volna. Hozzá tette, hogy utolsó pillanatban a Prada darabra esett a választás. A pletykák szerint, egy másik színésznő is hasonló Valentino-t szeretett volna, így már nem volt idő egy cserére. Talán jobb lett volna egy kis késést elkönyvelni, mint azt, hogy ő volt az est legegyszerűbben öltözött színésznője.
85th Annual Academy Awards - Arrivals

Reméljük, jövőre hasonlóképpen be tudunk nektek számolni, és talán sokkal több jól öltözött celebbel találkozhatunk az Oscar gálán.

Szővérffy Szabolcs

divattervező

süti beállítások módosítása