Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dallas – Then and now – Jockey Ewing

2013. február 13. - Tágrazártszemmel

Ray, Cliff, Szent Ellie, Bobby

sf.

Akkor:

dzsok1.jpgA főgenyó, a számító kis sunyi univerzális tetűláda, aki az anyját is (ha az nem Ellie lenne) eladta volna egy kupac szoptatós tehénszarért. Az örök győztes, a végeláthatatlan uralkodó, kinek az is benne van zsebében, aki még meg sem született. Népszerűségét mi sem bizonyította jobban, minthogy Dzsoki végett nőttek meg a fegyverengedélyek, valamint fél Southfork miatta lett öngyilkos, beleértve 1-2 stábtagot is.
Texas teljhatalmának autokratája válogatás nélkül tiport át mindenki tökén, egyes esetekben saját családja sem kímélve, pláne nem a fattyú Réjt, kit – ahogyan azt korábban is említettem -, sosem tekintett a Ewing család szerves részének.
Övé volt Száuszfork mindenkori sátáni sármja, s míg a férfiak a sírján akartak Ruszászkát táncolni, addig a nők zsoké módjára szerették volna megülni az olajmágnás falloszát.
A világuralomra való törekvésén kívül, másik, igen fontos missziója, Cliff Barnes leradírozása volt az élet térképéről. Ezek ketten, már-már a gyűlölet szimbiózisában éltek, s ha lehetőségük nyílt volna rá, egy egész szürkemarhacsordát futtattak volna át egymás fején, pásztorostul. Ezen okból kifolyólag Cliff testvérét, Pámelát sem zárta szívének pitvarába (ha volt neki egyáltalán olyan) s ezen a faktumon az sem segített, hogy drága öcsikéjének, puhapöcs Bobbynak az asszonya volt.
Dzsoki házassága amolyan dekor-frigy volt, hiszen Szamantát (is) nem egyszer a sárba döngölte western csizmájával, s felesége maradék önbizalmát, amivel élete során rendelkezett ez a szerencsétlen ledarálta a búspicsába. Persze Szamit sem kell félteni, s itt legyen javára írva, ha ura egy üveg vodkában öltött volna testet, készségesebb hitves vált volna belőle.
Mindent összevetve, a némbernek egyetlen jó dolgot köszönhet, mégpedig nem mást, mint a jövendőbeli sátánfattya kettőpontnullát: Dzsonit.

Most:

dzsok2.jpgMegmaradt olyannak, amilyen volt, egészen nyugger koráig és azon túl. Egy szarházi, pénzéhes, whiskyfüggő puncimágnes. Deresedő koráig a szart is kisajtolta mindenkiből, akiből csak lehetett; Dolf Lángrend módra, macsétával vágta magának az utat, szipolyozta az embereket és a pénzüket; olajat ivott reggelire és mindenkit gátlástalanul megdugott, aki beleesett a 20-60 intervallumba. Nőt, asszonyt, hajadont,  kecskét.
Az idők szürke múlásával oly’ annyira begyakorolta hírhedt sátáni kacaját, hogy minden tükröződő felülettel való összetalálkozás alkalmával, odaeresztett egy tüchtig vicsort. Utóbbit sikeresen mesterfokra fejlesztette, és Dallas lakosságának tetemes része ezt használta csengőhangnak.
Ám ne higgyük, hogy élemedett éveire túl sokat változott volna; továbbra is rohadék mód csalt és hazudott, de korához és környezetéhez méltóan inkább bingóban valamint a zsákbamacska húzás alkalmával. Elkapta az összes nyugdíjas öregasszonyt - különös tekintettel a subázó nőegyletre-, kik csak eztán kerültek be az intenzívre.
Kerekes széke olajhordó formájú, infúziójából pedig whisky csepeg. Halála napját minden bizonnyal kurva nagy bacchanáliával fogják ünnepelni.
Nagyobb hepaj lesz, mint a Függetlenség Napja.

Utólagos lapzárta: Nyugodjon békében Dzsoki bácsi!

süti beállítások módosítása