Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Először magyarul, Fecó!

2012. szeptember 20. - Tágrazártszemmel

[caption id="attachment_1554" align="aligncenter" width="640"] Fotó: Szabó Balázs [origo][/caption]Bizonyára mindenki emlékszik a Való Világ fenegyerekére, VV NAGYDUMÁS Fecóra.

Az egész műsor alatt, halványlila fingja sem volt, hogy miről beszél. Két értelmes szó hagyta el a száját. Sziasztok! és ismét a Sziasztok!

Nos, mostanában az a hír járja, hogy új életet kezd… egy másik országban. Számomra nem az volt az érdekes, hogy mit fog csinálni (segédmunkás lesz), hanem az, hogy ha ez az ember a saját anyanyelvén nem tudta elmagyarázni „a zattilának”, hogy hagyja békén, akkor, mit érez, mit gondol, Angliában hol lesz a helye?

A nagy családi szeretet jegyében pedig, úgy tűnik, Fecó egyedül költözik a brit fővárosba. Bár Angélát nem zavarja. (Talán lesz pár értelmes hete…)

Hősünk pár hete angolórákat vesz. Állítása szerint, nagyon gyorsan tanul, de sajnos még nem elég arra, hogy elboldoguljon. (Ennél a pontnál nagyon nevettem, hiszen elképzeltem, ahogy, amolyan Győzikésen próbál érvényesülni.)

Ha pedig bíztok Fecóban, segítsetek neki! Jelenleg is árulja értékeit. Eladja a tévét, a kanapét. Ha másért nem is, már azért megérné, mert a hajdani VV Fecó, talán azon a kanapán döntötte el, hogy igenis Való(di) Világ sztár lesz.

Bm.

 

 

süti beállítások módosítása